Image

Ofertele de team building sunt de cele mai multe ori personalizate, lucru intalnit si in cazul Team Event. Aceasta se datoreaza multiplelor variabile luate in calcul la construirea lor, despre care vom vorbi un pic mai incolo. Important de stiut este ca o oferta avantajoasa nu inseamna un pret scazut indiferent de situatie, ci un pret corect raportat la beneficiile clientului pe termen lung.

Oferte de team building pentru toti

Team Event are oferte de team building atat pentru companiile mici, care nu-si permit investitii foarte mari, cat si pentru companiile care dispun de un buget mai consistent si au si cerinte mai complexe. Iar cand am spus „pentru toti” ne-am referit nu doar la acest aspect, ci si la extinderea la nivel de tara. Compania a avut si are numerosi clienti din afara Brasovului, unde se afla sediul sau, deci presteaza astfel de servicii indiferent de locatia clientului. De altfel, si locatiile alese pentru team building sunt din mai multe zone din Romania.

Ofertele de team building sunt foarte avantajoase, compania folosindu-si creativitatea pentru a avea costuri cat mai mici in organizarea activitatilor, fara sa renunte la calitate. Apoi, se pot crea programe de mai multe feluri, pentru a se incadra in posibilitatile financiare ale clientilor. Cel mai important ramane impactul acestor activitati, care isi merita intotdeauna sumele investite si de multe ori depaseste asteptarile managerilor.

Factorii care influenteaza ofertele de team building

Ofertele de team building se construiesc pe baza mai multor variabile sau factori si se contureaza inca de la prima discutie cu potentialul client. Primul element important este obiectivul sau obiectivele ce se doresc a fi atinse, pentru ca in functie de acesta se estimeaza efortul depus in crearea programului de team building si in sustinerea lui. De obiectivele urmarite depind si alti factori conectati intre ei:

  • -Durata programului: aceasta poate varia intre minim o jumatate de zi si 3-4 zile consecutive
  • -Locatia: aceasta trebuie aleasa astfel incat sa permita desfasurarea activitatilor gandite, iar daca se sta peste noapte sau este necesar transport dintr-un loc in altul, costurile implicit cresc
  • -Numarul de angajati: un numar mai mare de angajati poate necesita un numar mai mare de facilitatori, dar si o alta adaptare a activitatilor de grup
  • -Necesarul logistic pentru activitati: sunt activitati care nu necesita logistica deloc, si altele care necesita folosirea unor materiale si consumabile specifice

Cere o oferta de team building de la Team Event!

Cum spuneam si mai devreme, Team Event este una din companiile care face oferte de team building personalizate. Asadar, indiferent de ce ai auzit despre costul unui team building de la alte persoane, nu ai de unde sa stii cat te va costa pe tine pana nu discuti cu un reprezentant si ii transmiti exact nevoile si obiectivele tale pentru dezvoltarea echipei. Team Event iti poate propune mai multe solutii care sa fie avantajoase de ambele parti, astfel ca nu trebuie sa iti faci griji pentru bugetul necesar. Iar raportat la efectul pe care il poti obtine, iti garantam ca vei recupera rapid banii printr-o productivitate mai mare, cresterea implicarii si a rezultatelor angajatilor, dar si a calitatii serviciilor.

Alege ofertele de team building avantajoase, care promit si rezultate foarte bune impreuna cu www.teamevent.ro!