Etichete

,

Munca temporara este un domeniu in care VON Consulting are deja o experienta de 6 ani, avand si o baza de date bogata cu candidati pentru mai multe tipuri de posturi. Serviciile sunt oferite clientilor din Romania care au temporar nevoie de angajati pentru activitatea lor, din diverse motive. Acestea includ recrutarea personalului pentru functiile cerute, angajarea lor, iar apoi salarizarea si administrarea.

Munca temporara in Romania

Munca temporara sau leasingul de personal este un concept bine cunoscut in Europa si in lume. Multe companii apeleaza la agenti de forta de munca temporara pentru proiectele pe care le au in desfasurare sau volumul de activitate crescut din unele perioade. Mai sunt si companii care nu au posibilitatea de a angaja pe cont propriu din cauza unor limitari legale, iar atunci o companie intermediara este solutia perfecta.

In Romania munca temporara de la Vonconsulting.ro este un serviciu prea putin folosit, avand in vedere avantajele pe care le aduce. Pentru a putea presta astfel de servicii, o societate trebuie sa fie autorizata ca agent de munca temporara. In urma autorizarii, ea dobandeste calitatea de angajator pentru salariatii ce lucreaza temporar in companiile client, fiind responsabila pentru toate procedurile legale ce tin de relatia de munca.

Un contract de munca temporara poate avea o durata de cel mult 24 de luni, aceasta putand fi prelungita (pentru acelasi post) pentru maxim 36 de luni in total. Dupa aceasta perioada, utilizatorul poate angaja titularul de post, sau acesta poate fi plasat in continuare la alt utilizator.

Gasesti candidati de calitate ce vor sa presteze munca temporara?

Multi angajatori se tem ca motivul pentru care candidatii vor sa presteze munca temporara este slaba lor pregatire sau imposibilitatea de a obtine un contract de munca stabil, pe perioada nedeterminata. Insa aceasta temere este uneori nefondata, multe persoane cu un nivel ridicat de competenta fiind in cautarea unor astfel de oportunitati temporare. Motivele sunt numeroase, de la dorinta de schimbare si adaptare la noi medii pentru propria imbunatatire, la necesitatea de a lucra pe o perioada mai scurta, pentru ca alte planuri urmeaza sa fie puse in aplicare in viitor.

Asadar, raspunsul este da: daca apelezi la un agent de munca temporara ce presteaza servicii de calitate, vei gasi oamenii de care ai nevoie pentru ca afacerea ta sa creasca. Sunt foarte multi candidati pe piata muncii care nu cauta neaparat un post stabil sau o oportunitate pe termen foarte lung, dar care sunt potriviti companiei si cerintelor tale.

Ce avantaje ai la contractarea de forta de munca temporara?

Inafara faptului ca iti poti acoperi necesarul de personal prin serviciile de munca temporara, fara sa mai cauti personal candidatii, VON Consulting iti ofera si alte avantaje. Dupa angajare si plasarea la locul de munca, societatea se ocupa de tot ce inseamna calculul salariilor si plata angajatilor, precum si de administrarea de personal. Toate sarcinile administrative sunt preluate, iar taxele aferente angajatilor sunt tot responsabilitatea www.VONConsulting.ro. Pentru a beneficia de toate acestea, trebuie doar sa inchei un contract standard in vederea colaborarii si de restul se ocupa specialistii.

Scapa de toate grijile angajarii si administrarii de personal cu serviciile unui agent de munca temporara de incredere: VON Consulting!