scoala primara

Foarte multi dintre tinerii parinti sunt dezamagiti de sistemul scolar al zilelor noastre; micutii nostri sunt trimiti la scoala mult prea repede si, in loc sa se intoarca acasa cu o serie de valori esentiale, experienta scoala vine la pachet cu vanatai, cuvinte urate si rezultate nemultumitoare. Daca micutul tau trebuie sa inceapa scoala primara in curand si iti este teama sa il trimiti intr-un mediu despre care nu stii nimic (si care, prin urmare, ar putra fi un mediu ostil, pentru care copiii mici nu sunt inca pregatiti), iti recomandam sa apelezi la ajutorul unor profesionisti. In acest scop, Just4Kids iti pune la dispozitie o scoala primara privata, in cadrul careia copilul tau va acumula o serie vasta de cunostiinte si se va simti protejat, iubit si, desigur, mereu vesel.

Afla mai multe despre scoala primara pusa la dispozitie de Just4Kids!

Just4Kids iti pune la dispozitie mai multe optiuni; astfel, in functie de posibilitatile tale financiare, poti alege cea mai potrivita varianta. Indiferent de pachetul ales, te poti asigura ca micutul tau va primi o educatie aleasa, va invata cum sa socializeze, cum sa se comporte, se va simti iubit si, cel mai important, va fi fericit! Ce beneficii cuprind ofertele Just4Kids in ceea ce priveste scoala primara?

In primul rand, Just4Kids te ademeneste cu o oferte avantajoase pentru clasa primara; cel mai avantajos pachet din punct de vedere financiar cuprinde programa scoala stabilita la nivel nationala, ore de pregatire suplimentara pentru diverse concursuri, 5 ore de limba engleza pe saptamana, rehizite, consumabile, mic dejun, masa de pranz si chiar si gustari proaspete si sanatoase!

In al doilea rand, Just4Kids te invita sa analizezi ofertele pentru clasele I-IV; tarifele vor fi exprimate in euro si vor fi valabile pentru tot anul. Astfel, cel mai ieftin pachet va cuprinde beneficii precum programa scoala stabilita la nivel national, pregatire suplimentara la materiile principale (matematica, limba romana), 9 ore de engleza pe saptamana, pregatire suplimentara pentru atestatul Cambridge, 1 curs de dezvoltare sociala si emotionala pe saptamana, rechizite scolare si, desigur, doua mese pe zi plus gustare.

De ce beneficii vei avea parte in momentul in care iti vei inscrie micutul la scoala primara Just4Kids?

Chiar daca nu ai fost pana acum un fan al scolilor private, odata ce vei analiza cu atentie oferta scolii primare Just4Kids vei ajunge la concluzia ca, in schimbul unor tarife avantajoase, copilul tau va avea parte de cea mai buna eduatie care i-ar putea fi oferita. Avantajele colaborarii cu scoala noastra sunt multiple: incepand de la metodele moderne si diversificate de predare si continuand cu mijloacele moderne de invatamant, numarul mic de copii din fiecare clasa, comunicarea permanenta cu parintii si multe altele.

In momentul in care vei decide sa iti inscrii copilul la scoala primara Just4Kids , vei scapa de grijile pe care le are orice parinte al carui copil a inceput scoala de curand; micutul tau va fi monitorizat de o echipa competenta, profesionista; in plus, nu va trebui sa te ingrijorezi in legatura cu teme si pregatiri suplimentare, acestea fiind realizate in timpul programului scolar. Mai mult decat atat, Just4Kids ii ofera copilului tau posibilitatea de a participa la schimburi de experienta la nivel local, dar si international.

Alege acum o scoala primara pentru copilul tau : alege Just4Kids! Pentru a obtine mai multe informatii, acceseaza site-ul just4kids.ro !