Rotech este un brand putin cunoscut in Romania, care poate insa concura chiar si cu marci renumite de periferice IT in ceea ce priveste calitatea. PC-Net Com, din dorinta de a oferi calitate la un pret competitiv, distribuie produsele acestui brand in Romania, magazinelor de profil si clientilor care doresc sa le redistribuie. Oferta magazinului online este variata, perifericele avand performante pe mai multe nivele.

Rotech – Produse recomandate de PC-Net Com

Aproape toate produsele din categoria de periferice IT comercializate de PC-Net Com sunt marca Rotech. Din oferta bogata, va prezentam recomandarile magazinului online:

  • – Camere web Rotech, cu rezolutia senzorului de 0.3 sau 1.3 MP si rezolutia foto de 0.3 sau 5 MP. Interfata este USB, iar unul dintre modele are inclus si microfon.
  • – Boxe pentru PC cu USB, cu banda de frecventa de la 100 Hz la 20 KHz, ecranate magnetic. Acestea au dimensiuni destul de mici, fiind excelente pentru masa de birou. Jack-ul este de 3.5 mm, iar RMS-ul pentru o boxa de 5W.
  • – Tastaturi flexibile standard, rezistente la apa si la praf. Acestea au interfata USB si sunt conectate cu fir. Materialul flexibil le face potrivite pentru orice suprafata, avand o rezistenta mai mare fata de tastaturile din material plastic casant. Greutatea este de 300 g.
  • – Mouse optic USB Rotech si mouse-uri de gaming 6D si 7D. Cel optic are rezolutia de 800 dpi si este dotat cu 3 butoane (click stanga-dreapta si scroll), pe cand cele pentru gaming au o viteza a cursorului ce poate fi reglata de la 1000 la 4000 DPI. Acestea au si o forma speciala, care imbunatateste experienta de joc.
  • – Platforma de racire pentru laptop, cu 3 ventilatoare, din material plastic
  • – Camere de supraveghere portabile DVR 16 si DVR 19, care se monteaza in interiorul masinii. Acestea au dimensiune si greutate mica si sunt dotate cu functie G-sensor (pentru masurarea miscarii in 3 axe), functia de detectare a persoanelor din apropiere si functia de detectie a acumulatorului care este aproape de descarcare.
  • – USB splitter
  • – Casti audio si bluetooth, etc.

Periferice IT Rotech pentru redistribuitori

Aceste periferice IT Rotech sunt destinate celor care vor sa redistribuie produsele prin magazinele proprii sau alte tipuri de puncte de desfacere. Pentru redistribuitori, PC-Net Com ofera discounturi la cantitati mai mari comandate. Vanzarea si livrarea se efectueaza sub doua forme, pe baza de comanda unica sau pe baza de contract ferm, situatie in care sunt respectate termenele si cantitatile impuse de client. In cazul comenzii obisnuite, PC-Net Com este cea care stabileste termenul de livrare, iar cantitatile puse la dispozitie sunt cele din stoc.

Experienta in distributia de dispozitive Rotech

PC-Net Com are o experienta bogata in distributia de dispozitive Rotech, fiind prezenta pe piata de periferice IT inca din anul 1999, cand vanzarile de astfel de produse abia incepeau sa ia amploare. Cum piata s-a dezvoltat intre timp destul de mult, compania a depus toate eforturile in vederea mentinerii unei pozitii bune si castigarea unor clienti de cursa lunga. Din prospectarea pietei si marirea numarului de furnizori rezulta astazi o oferta diversa de produse Rotech si alte marci la preturi competitive.

Daca doriti sa comercializati produse de calitate, la un pret acceptabil sau chiar mic, va recomandam perifericele Rotech ce sunt  oferite de PC-Net Com!