Cauti o clinica oftalmologica in Bucuresti care sa-ti ofere servicii de calitate, la preturi accesibile? Fie ca ai nevoie de un consult oftalmologic amanuntit ori de unul de rutina, Optimed Medical iti sta la dispozitie si te intampina cu servicii la nivel european.

Optimed Medical este unul din primele mari cabinete oftalmologice din tara si din Bucuresti, cu o experienta de peste 13 ani! Infiintata de George Huttman, doctor oftalmolog german de origine romana, Optimed Medical se bucura astazi de mii de pacienti veniti din intreaga tara si nu numai.

Optimed Medical, clinica oftalmologie Bucuresti, iti ofera accesul la cele mai bune servicii de specialitate, dar si la cei mai buni medici in domeniu.

Gratie echipamentelor inovatoare de care dispune, Optimed Medical asigura consultatii oftalmologice, investigatii si tratamente oculare complexe, atat pentru adulti cat si pentru copii.

Atentia pe care o acordam pacientilor nostri, dotarile de ultima generatie, personalul experimentat si amabil..toate acestea fac din Optimed Medical clinica de care ai nevoie pentru diagnosticarea si vindecarea oricarei afectiuni de natura oftalmologica.

Prin serviciile oferite, Optimed Medical are un singur scop: sa imbunatateasca vederea romanilor! Fii unul din pacientii nostri!

Clinica oftalmologica Bucuresti-Optimed Medical. Servicii complete, la nivel european.

Sanatatea ochilor este cea mai importanta! Chiar si in lipsa unor simptome, consultul oftalmologic este esential pentru sanatatea ochilor. Motivul? Simplul consult poate scoate la iveala afectiuni dintre cele mai grave ce necesita interventii rapide. Specialistii recomanda vizita la cabinetul oftalmologic o data la doi ani, mai ales persoanelor in varsta si diabeticilor.

Optimed Medical iti ofera tot confortul de care ai nevoie pentru ca vizita regulata la medicul oftalmolog sa devina realitate.

Avand la activ mii pacienti carora le-a fost corectata miopia, hipermetropia sau astigmatismul, Optimed Medical clinica oftalmologica Bucuresti, se numara printre cele mai bune clinici oftalmologice din tara!

Aici, pacinetii vin, sunt consultati, primesc un diagnostic si totodata, un tratament adecvat.. Pe scurt, la Optimed Medical gasesti servcii oftalmologice de la A la Z.

De ce trebuie sa apelezi la Optimed Medical, clinica oftalmologica Bucuresti?

  1. Optimed Medical efectueaza toata gama de consultati Mai exact, clinica noastra ofera consultatii pentru: depistarea si tratarea afectiunilor oculare( la nou-nascuti, sugari, copii, elevi, adulti si persoane in varsta), tratarea optima a cazurilor de strabism, depistarea si tratarea cataractei, corectie optica speciala pentru persoanele care lucreaza mult la calculator, monitorizarea complicatiilor oculare ale boliilor cronice, depistarea precoce a unor boli sistemice prin manifestari oculare incipiente, etc.
  2. Optimed Medical asigura investigatii si tratamente oculare complexe (pahimetrie, ecografie, topografie corneana, camp vizual, electroretinograma clasica/multifocala/senzoriala EOG, determinarea vederii la sugari etc.).
  3. Asistenta medicala de top, astfel incat pacientii nostri sa fie tinuti la curent cu toate etapele consultului. Asiguram asistenta medicala profesionala inainte, in timpul consultului si dupa consult.
  4. Aparatura performanta (tomograf in coerenta optica 3D-OCT Maestro)
  5. Optimed Medical este o clinica cu dotari moderne. Tinem la confortul pacientilor nostri, motiv pentru care ii intampinam intr-o atmosfera placuta si moderna
  6. Palmares si prestigiu. Optimed Medical este recunoscut la nivel national si european, gratie profesionalismului si serviciilor de top oferite. In plus, medicii nostri lanseaza periodic lucrari de specialitate si participa la conferinte din tara si strainatate
  7. Preturi avantajoase.

Informatii suplimentare gasesti pe www.optimed-medical.ro.