Etichete

betoane-elicopterizate

Pardoselile constructiilor reprezinta un element principal in realizarea unui spatiu eficient cand este vorba de incintele unde se desfasoara activitati industriale sau comerciale. Printre pardoselile industriale mai des intalnite sunt cele fabricate din betoane elicopterizate, datorita calitatilor si proprietatilor acestui material de constructie. Il intalnim in cazul parcarilor, in halele industriale, in silozuri si in orice fel de depozite.

Betoane elicopterizate, ce reprezinta si metode de aplicare

Cum spuneam mai sus, aceste materiale sunt folosite indeosebi la pardoselile industriale, din diferite domenii de activitate. Betonul elicopterizat este un beton special, tratat cu un strat de cuart in momentul in care este aplicat si nivelat, dar si cu pigmenti si minerale ciment, fapt care il transforma intr-un beton dur si foarte rezistent.

Pardoselile industriale care au la baza betoane elicopterizate se monteaza dupa un anumit algoritm. Mai intai se pregateste suportul pe care va fi asezat stratul de beton. Pe suport se pune o folie PVC si o armatura, cu un snur PVC sau cu silicon, se acopera rosturile de dilatare, iar la urma, peste betonul turnat, se aplica o solutie care il face impermeabil. Sclivisirea este o ultima operatie care ii confera efectul de oglinda.

Domeniile de activitate pretabile la pardoseli din betoane elicopterizate

Datorita calitatilor lor deosebite, in primul rand rezistenta la o serie de factori, pardoselile din betoane elicopterizate de pe Milucon.ro sunt turnate in constructiile industriale, in parcarile din jurul mall-urilor si al supermarketurilor dar nu numai. Sunt perfecte si pentru benzinarii, garaje si spalatorii auto, show-room-uri, silozuri si depozite, unde se manipuleaza si se transporta marfuri. Sunt ideale pentru desfasurarea activitatilor de acest gen din mai multe puncte de vedere pe care le voi mentiona mai jos.

Proprietati ale pardoselilor executate din betoane elicopterizate

Aceste pardoseli au o serie de caracteristici care deriva din proprietatile materialelor folosite, in cazul de fata betoane elicopterizate. Datorita duritatii lor sunt foarte rezistente la socuri, la factorii mecanici, deci nu se deterioreaza usor la loviri sau impact cu obiecte de mare greutate sau contondente. Avand si calitati de antiderapare, nu se poate aluneca usor pe aceste pardoseli, deci riscul de accidente care ar putea pune in pericol viata sau integritatea corporala a persoanelor este aproape eliminat complet. Marfurile pot fi manipulate si transportate fara a exista pericolul ca, datorita caderii de obiecte contondente sau de greutate mare, aceste pardoseli sa se deterioreze si sa-si piarda astfel din calitatile initiale. Dar rezistenta acestor betoane elicopterizate este foarte ridicata nu doar la factorii mecanico-fizici, ci si la factorii de mediu. Pardoselile sunt neafectate din cauza temperaturilor foarte scazute din timpul iernii sau foarte ridicate din perioadele calduroase ale anului. Nici schimbarile bruste de temperatura nu le afecteaza in functionalitatile lor. Pe langa toate acestea au si calitatea anti-praf, ceea ce face ca intretinerea lor sa fie foarte facila si fara costuri ridicate. De asemenea, rezistenta la factorii chimici este un atu in plus in ceea ce priveste intretinerea lor, deoarece pot fi spalate cu apa sau cu diferite substante chimice, fara nici un pericol de deteriorare.Mai multe detalii vezi pe site-ul : www.milucon.ro