incalzire-prin-pardoseala

Sistemul de incalzire in pardoseala este una din cele mai bune idei atunci cand vine vorba de incalzirea locuintei sau a unei incaperi. Aceasta incalizire in pardoseala ofera un comfort termic extraordinar, reprezentand si un mare plus pentru familiile cu copii unde acestia tind sa umble desculti nefiind constienti de urmari.

Este un sistem binevenit, deoarce caldura se ridica,iar cu ajutorul acestuia vei putea pastra caldura pe toate nivelele, incepand cu podeaua. In momentul in care se instaleaza un astfel de sistem de incalzire in pardoseala trebuie sa se tina cont in mod special de termoizolatia incaperii. Incaperea trebuie sa fie bine pusa la punct in aceasta privinta deoarece, altfel se vor creea pierderi mari de caldura, iar sistemul nu va functiona la capacitatea lui maxima.

Avantajele unui sistem de incalzire in pardoseala.

Sistemul de incalzire in pardoseala, poate fi utilizat ca sistem principal de incalzire, alaturi de un termostat de reglare a temperaturii, care va mentine mereu incaperea calda si va reduce costurile, dar si ca un sistem secundar, care va aduce inca un plus de comfort incaperii.

Durata de viata a unui sistem de incalzire in pardoseala este foarte mare, de cativa zeci de ani, iar in cazul in care va fi nevoie de vreo reparatie, la nivelul cablurilor, defectiunea devine detectabila cu ajutorul unui termograf iar reparatia se face doar la nivelul zonei afectate, nedistrugand toata podeaua.

Sistemul de incalzire in pardoseala incepe sa actioneze foarte repede reusind sa incalzeasca incaperea in aproximativ 3o de minute.

Pe de alta parte putem sesiza si spatiul liber din incapere datorat eliminarii caloriferului, spatiu pe care il putem folosi in alte scopuri, fiind mult mai practic acum.

Sistemul de incalzire in pardoseala este un sistem modern care va fi utilizat pe o scara din ce in ce mai mare in perioada ce urmeaza avand aspecte economice dar si functionale foarte bune. Un alt avantaj este acela ca un sitstem de incalzire in pardoseala se poate instala sub majoritatea tipurilor de pardoseala fara sa existe probleme.

In cazul in care va puneti intrebari legate de siguranta acestor cabluri de incazire, va putem garanta rezistenta extrem de mare a acestora. In cazul unor defectiuni, acestea prezinta un fir pentru impamantare pentru a nu se creea accidente iar stratul de protectie din PVC  se prezinta ca o manta pentru a-i oferi un plus de rezistenta.

De ce incalzire-pardoseala.com pentru sisteme de incalzire in pardoseala?

Specialistii nostrii iti pot raspunde la toate intrebarile despre aceste sisteme de incalzire in pardoseala, te pot ajuta sa iei decizia cea mai buna pentru tine si familia ta, tinand cont de benefiiciile, avantajele si dezavantajele unui sistem de incalzire in pardoseala. Prin urmare veti beneficia de consiliere in privinta alegerilor. Aceste sisteme de incalzire in pardoseala sunt concepute intr-un stil modern si accesibil pentru o distribuire uniforma a caldurii, costuri de intretinere reduse, dau un comfort termic excelent si reduc costurile vizibil. Contactati-ne iar specialistii nostri va vor sta la dispozitie cu cele mai bune sfaturi si produse.

Reclame