Etichete

tatuaje cosmetice

Prin tatuaje cosmetice un machiaj semipermanent care se face prin pigmentarea epidermei cu pigmenti naturali, pentru a remedia defectele naturale sau cele capatate in urma unor accidente sau a unor boli. Acestea pot fi efectuate in zona buzelor si a ochilor. Astfel, pot apela la aceste proceduri persoanele care au sprancenele prea subtiri sau prea rare, cu parti lipsa sau care lipsesc in intregime. Si conturul buzelor poate fi definit mult mai clar, pentru un aspect frumos si senzual, daca acest lucru este necesar. Pot apela insa la aceste proceduri si femeile care s-au plictisit sa petreaca prea mult timp in fata oglinzii in fiecare zi pentru a se machia.

Tatuaje cosmetice, frumusete care dureaza ani de zile

Deoarece pigmentul este injectat in epiderma, primul strat al pielii, aceste tatuaje cosmetice nu sunt permanente iar durata lor depinde de rapiditatea cu care se reinnoiesc celulele din epiderma fiecarei persoane in parte. Totusi, ele au o persistenta cuprinsa intre doi si cinci ani, de aceea se numesc semipermanente. Facute de profesionisti, in conditii foarte bune, cu echipament de ultima generatie si pigmenti naturali de cea mai buna calitate, sunt deosebit de eficiente, atat prin calitatea lor cat si prin faptul ca reusesc sa le scuteasca pe femei de a irosi o multime de timp dimineata, in fata oglinzii pentru a se machia.

Conturarea ochilor, prin tatuaje cosmetice

Cele mai des intalnite tatuaje cosmetice se refera la sprancene, dar in ultima vreme multe femei apeleaza la conturarea ochilor prin aceste procedee, pentru a economisi timpul necesar zilnic pentru machiaj. Pigmentarea pleoapelor pune in valoare ochii si intensifica privirea. Prin tehnica de micropigmentare se introduc pigmenti in epiderma pleoapei, fara ca sa se atinga straturile vascularizate ale pielii, si se realizeaza in circa doua ore, nefiind o operatie dureroasa, mai ales ca, de obicei, se foloseste un anestezic local. Se folosesc produse naturale, fara oxid de fier. Este ideala pentru persoanele care poarta ochelari si au dificultati in a se machia zilnic, pentru femeile cu tenul sensibil care au alergii la diferite produse cosmetice, sau pur si simplu pentru femeile care s-au plictisit sa petreaca prea mult timp zilnic cu machiajul si vor sa arate bine pe tot parcursul zilei. Un astfel de machiaj dureaza intre trei si cinci ani, dupa care, in functie de optiunea fiecareia, poate fi reinnoit.

Pigmentarea buzelor, prin tatuaje cosmetice

Nu toate femeile sunt binecuvantate de catre natura cu buze groase si frumoase, dar nu-i totul pierdut, pentru ca, prin diferite tatuaje cosmetice cu www.Funkytattoo.ro orice femeie poate avea buzele care-i plac. Aceasta tehnica ajuta la conturarea si colorarea, atat partiala cat si in intregime a buzelor, in functie de optiunea clientei.

La aceasta forma de machiaj semipermanent apeleaza de obicei femeile care au buzele subtiri sau decolorate incat nu sunt vizibile, sau cele care au conturul buzelor fara o forma definita sau decolorat, ori cele care au buzele imperfecte, prea groase sau prea subtiri sau asimetrice. Printr-un astfel de machiaj se ascund imperfectiunile si se scot in evidenta trasaturile pozitive.

Anunțuri