Marius Ioan Retegan va ofera sisteme de securitate cu ajutorul firmel la care e actionar majoritar, Helinick. El are o foarte mare experienta in spate, in domeniu sistemelor de siguranta si securitate, are cunostinte atat in legatura cu ultimele cercetari, descoperiri si tehnologii in domeniu cat si in legatura cu cea mai buna varianta de aplicare a lor. Scopul sau este de a pune la dispozitia dumneavoastra, prin intermediul firmei private Helinick, toate aceste cunostinte. In cele ce urmeaza va vom explica de ce e profitabil pentru dumenavoastra, sa contractati cu Helinick.

De ce sa alegeti servicii de securitate Helinick , firma ghidata de Marius Ioan Retegan ?

Marius Ioan Retegan este un expert in materie de servicii de securitate, conducand in prezent o firma de profil cu o experienta de 24 de ani in domeniu. El are sute de angajati in responsabilitatea sa, precum si toate contractele asumate de acestia. SI nimic nu sta mai bine marturie pentru profesionalismul de care da dovada, decat faptul ca Helinick este una din firmele cele mai bine cotate din Romania in acest domeniu. Scopul lui Marius Ioan Retegan este de a presta servicii conforme standardelor europene in materie de securitate si de a ridica astfel nivelul prestatiei intregii tari, in acest domeniu.
Helinick va ofera servicii de calitate, angajati cu experienta, care raspund pentru viata dumneavoastra si aparatura de ultima generatie. La indrumarea directorului executiv, Marius Ioan Retegan, firma a trecut pe sisteme video ultra moderne , cu rezolutie 4K ultra HD, la dispozitive mai mici si mai confortabil de manipulat precum si la ecrane mai mari , pentru a monitoriza si mai bine.

Servicii de securitate importante oferite de Helinick

Helinick va ofera servicii de securitate care implica analiza de risc si proiectare. In mod normal ar trebui, ca intre consumatorul de servicii de securitate si prestator sa intervina o firma de consultanta, care sa realizeze analiza de risc si proiectarea, asa cum admite Marius Ioan Retegan si cum se practica si la nivel international. Aceste firme de securitate ar asigura o impartialitate necesara, dar din moment ce in Romania sunt foarte putine spre deloc, suntem noi nevoiti sa o asiguram pentru dumneavoastra. Asa incat, in materie de analiza de risc, va punem la dispozitie o echipa de experti, a carei sarcina e sa ramana neutra fata de nevoile noastre ca firma si obiectiva fata de situatia dumenavoastra, pentru a putea sa va propuna un plan de amenajare a aparaturii de securitate, un plan de evacuare, etc, care sa raspunda nevoilor dumneavoastra particulare.

Alte sericii de securitate oferite de Helinick

Lista serviciilor oferite de Helinick continua cu executia si implementarea. Firma noastra compenseaza inca o data acolo unde e nevoie. De recula orice mare sucursala ar trebui sa aiba un manager de securitate, institutie proaspat reglementata de legiuitor, care sa se ocupa cu executia si implementarea proiectului de securitate. Insa acolo unde asa ceva in exista, noi suntem solutia !
Oferim mentenanta pe intreaga perioada contractuala

Reclame