calculatoare second hand

Suntem in epoca moderna si tot ceea ce este legat de tehnologie intereseaza si fascineaza. Majoritatea dintre noi am lucarat cel putin o data pe un calculator si in mod cert a fost o experienta de neuitat. Achizitionarea unui calculatoar probabil a fost urmatorul pas, iar raporul calitate – pret binenteles ca trebuia sa primeze.

Daca sunteti in cautarea unui calculator ieftin, bun si eficient, itsh.ro vine in ajutorul dvs. cu solutii rentabile. Noi vindem calculatoare second hand performante  fara uzura prea mare ce indeplinesc toate conditiile unor calculatoare aflate chiar acum pe piata.

Firma cu reputatie de renume, va stam la dispozitie cu ajutorul de care aveti nevoie in luarea celei mai bune decizii in ceea ce priveste domeniul IT. Calculatoarele noastre second hand au in cea mai mare parte garantie de 5 ani, dată de către producător sau distribuitorul autorizat în România. Toate mărcile aparţin deţinătorilor legali. Produsele afisate si comercializate pe site-ul nostru Www.itsh.ro, fac parte din categoriile: open box, refurbished, second hand, renew, desigilate.

Calculatoare second-hand,modele noi

Pe site-ul nostru itsh.ro aveti posibilitatea sa gasiti calculatoare second-hand fabricate de firme celebre: Acer, Compaq, Dell, Fujitsu, HP, IBM, Asus sau MSI, la preturi promotionale intr-o perfecta stare de functionare. Avem in prezentare calculatoare second hand pentru toate buzunarele, de la o functionare simpla, pana la calculatoare mai moderne cu procesor Intel Core i5 650, tip de memorie DDR3 si o capacitate HDD de 500 Gb, toate la un pret accesibil. Puteti opta pentru oricare tip de procesor, noi va garantam seriozitatea noastra si va stam la dispozitie cu indrumari. Preturile sunt chiar si mai mici si pentru calculatoarele dintr-o generatie mai veche, ele asigurand inceputul unui impatimit in tehnologia IT.

De ce sa alegi calculatoare second hand?

Este simplu. Preturile noastre sunt pentru fiecare si pentru nevoile fiecarui client. Nu va ramane decat sa ne vizitati pe site-ul itsh.ro si sa va alegeti computerul de care aveti nevoie, care corespunde dorintelor dumneavoastra din lista de calculatoare second-hand pe care v-o prezentam. Pentru toate calculatoarele aflate in vanzare sunt redate poze relevante dar si o scurta fisa cu detaliile tehnice, care poate fi consultata oricand.

Avantajele achizitionarii de calculatoare secand hand sunt multe. In ziua de azi in magazinele de pe piata platesti brandul dar mai putin calitatea. La un magazin SH platesti in mare parte ceea ce stie sa faca acel calculator, deoarece devalorificarea sa s-a facut deja, si raporul de piata este deja facut.

Noi nu glumim cand spunem ca suntem alaturi de clientii nosti si ne gandim la toate cerintele acestora si indrumam inspre cea mai buna solutie, care sa satisfaca doleantele din tehnologie, la un pret redus.

In cea mai mare parte produsele puse in vanzare pe itsh.ro fac parte din categoria Grand A Lux, ceea ce dovedeste ca sunt relativ noi, functionale in parametri normali si, din punct de vedere estetic, arata foarte bine, fara uzura mare sau defecte tehnice. Pozele sunt relevante si va ofera o imagine detaliata, alaturi de descriere, totul in ajutorul dvs.

Va asteptam la noi sa va aratam cum puteti investi minim in calitate.

Anunțuri