Toti conducatorii de masini, tiruri, camioane sau autocar stiu foarte bine cat de important este antigelul auto, insa exista inca multi care nu stiu exact care sunt proprietatile acestuia. Orice antigel auto are un rol extrem de important, fiind insa in categoria consumabilelor ignorate de soferi.

Antigel auto- care sunt principalele sale caracteristici?

Pentru cei care nu stiu exact rolul antigelului auto, aceste este utilizat pentru racirea motorului, de asemenea il protejeaza de mai multi factori externi cum ar fi: inghetul, supraincalzirea sau coroziunea.

Se recomanda testarea cu ajutorul unui densimetru punctul de inghet pentru antigelul auto si, in caz de nevoie completarea acestuia. Nivelul antigelului auto trebuie sa fie intre minim si maxim, iar controlul trebuie sa il faceti cu motorul oprit, rece fiind, altfel exista riscul unor arsuri serioase. Chiar daca afara este vara si sunt temperaturi ridicate nu uitati sa verificati antigelul auto, acesta este necesar si in asemenea situatii, datorita protectiei pe care o asigura impotriva ruginei si pentru ca are capacitatea de a creste temperatura de fierbere a lichidului de racire.

antigel

Antigel auto- oferit de firma Kynita

Firma Kynita din Ramnicu Valcea, avand ca obiect de activitate importarea de diverse produse chimice care sunt utilizate ulterior in productia proprie de antigel auto, diluanti, sau chimicale. De asemenea, aceasta firma comercializeaza numeroase produse din gama chimica. Posesorii de autorisme, soferii de tiruri sau autocare care doresc sa achizitioneze antigel auto, au mai multe variante de produse pe site-ul e-chimicale.ro, apartinand firmei Kynita.

Antigel auto  K35 G11 TIP D- confera mai multe caracteristici in compozitie cu apa: protectia anticoroziva, pentru diverse metale si aliaje, compatabilitate cu plastic si cauciuc care sunt folosite la fabricarea sistemelor de racire, protectie impotriva inghetului, caracteristici termice foarte bune care ajuta ca motorul sa se raceasca in mod corespunzator, fara fierbere, caracteristici anspumare foarte bune.

Antigel auto Glycoxol G27- este un sortiment de antigel auto care contine in proportii egale glicerina si monoetilenglicol si poate fi utilizat si in instalatii unde sunt vehiculate lichide de racire. Confera protectie  impotriva inghetului de pana la minus 30 de grade.

Antigel auto Glycoxol K30-  contine monoetilengligol si ofera protectie impotriva inghetului in functie de concentratia pentru care optati. Acest antigel auto, ofera protectie anticoroziva, la fel ca celelalte sortimente de antigel auto.

Antigel auto superconcentrat G12 Glycoxol Long Life- este un antigel auto recomandat motoarelor moderne. Acest antigel auto nu contine silicati, nitrati, nitriti sau amine de fosfati. Se utilizeaza doar diluat in proportie de 1:1, cu apa distilata ori demineralizata care are ca punct de inghet minus 37 de grade. Se recomanda motoarelor pe motorina sau benzina. Indeplineste toate standardele internationale in domeniu.

Firma Kynita- va ofera antigel auto de cea mai buna calitate

Optati cu incredere pentru diversele sortimente de antigel de la firma Kynita din Ramnicu Valcea. Datorita produselor folosite si gratiei experientei indelungate in domeniu, produsele comercializate de aceasta firma sunt de cea mai buna calitate si este oferita celor interesati la preturi foarte convenabile. Motorul masinii, autocarului sau camionului pe care il conduceti va functiona fara probleme atat iarna la minus 30 de grade cat si vara cand temperaturile depasesc 25…30 de grade.  Trebuie sa alegeti sortimentul de antigel auto corect, care se potriveste perfect caracteristicilor motorului autovehiculului dumneavoastra.