Etichete

trape de fumIn cazul unui incediu avem nevoie de toate mijloacele de siguranta de pe piata pentru a mai putea salva din bunuri sau chiar din vietile omenesti cum ar fi existenta unor trape de fum. In cazul unui incendiu decesul apare , in urma studiilor din cauza caldurii mari emanate de foc, insa o alta cauza este intoxicarea cu monoxide de carbon atat de daunator si chiar mortal, aceasta cauza poate fi eliminate prin instalarea de trape de fum de catre firme specializate in trape de fum dupa anumiti parametrii pentru a mentine siguranta tuturor din jurul nostru .

Siguranta oferita de instalarea unor trape de fum

Siguranta oferita de instalarea unor trape de fum este confirmata de majoritatea persoanelor care o folosesc si nenumaratele studii facute pentru o functionabilitate cat mai sigura a trapelor de fum. Aceste trape de fum impreuna cu alte acesorii sunt o alegere sigura, pentru a fi montate si instalate in fiecare locuinta ce permite montarea unor trape de fum. Nu peste tot se pot monta aceste trape de fum, ele se monteaza si proiecteaza inca de la inceperea contructiei casei, fiind incluse in planul acoperisului de catre cei ce se ocupa cu desenul casei. Dupa ce se primesc toate avizele necesare se incepe constructia casei si implicit a unor trape de fum .

Cum se deschid trapele de fum

Dupa instalearea unor trape de fum urmeaza actionarea acestora, aceasta se poate face manual cu ajutorul unui surub si manivele si actionarea se poate face si electric in acest caz instalarea unei trape de fum necesita mai multa tehnica si cu ajutorul unor senzori electrici conectati la centrala termica ce declanseaza mecanismul de urgenta si se deschid aceste trape de fum .

Mecanismele declansate manual sunt cele mai accesibile la pret si mai usor de montat , in comparatie cu cele electrice, acestea avand un pret mai crescut, insa ofera o siguranta sporita si linistea mult cautata de toata lumea .

Trape de fum design sau siguranta?

Cu ajutorul unor trape de fum avem in primul rand grija de siguranta noastra si a celor din jurul nostru, designul fiind pe locul doi in alegerea de trape de fum. Designul se poate face la comanda in functie de dorintele clientilor , dar si de posibilitatile de executie a firmelor specializate in constructia si montarea unor trape de fum. Aceste firme asigura atat designul dorit de potentialul client, cat si siguranta, aceasta fiind pe primul loc si primul avantaj in montarea unor trape de fum.

Avantajele instalarii unor trape de fum

Cel mai mare avantaj in instalarea unor trape de fum este siguranta oferita de acestea dar ca si design se pot alege cele cu geam, ce ofera luminozitate si implicit un aspect mai frumos si sofisticat. Trapele de fum ofera luminozitate incaperii din partea superioara a acesteia si sunt foart usor de manevrat si folosit in caz de incendiu.

Cum instalam trapele de fum in siguranta

Cel mai eficient mod de a instala aceste trape de fum de la www.Ignifugare.eu este de a apela la firmele specializate in trape de fum, avand siguranta unei montari si instalari de calitate.

Anunțuri