Esti interesat de niste rulmenti de tip Y pe care sa le poti lua direct de la un furnizor autorizat in domeniu? Acesti rulmenti de tip Y iti sunt indispensabili in lucrarile pe care le desfasori? Facility Distrib iti sta la dispozitie cu aceste tipuri de accesorii extrem de utile pentru ca tu sa iti poti continua activitatea extrem de repede.

Ca si in cazul altor echipamente si accesorii, acesti rulmenti de tip Y isi gasesc utilitatea in diverse aplicatii: pentru a nu te confrunta mai tarziu cu neplaceri provocate de calitatea precara a produselor, este indicat sa te indrepti spre un distribuitor cu autorizatie in domeniu. Este si cazul celor de la Facility Distrib: orice produs furnizat de ei vine la pachet cu un certificat de garantie care sa poata fi folosit atunci cand este nevoie.

Ce sunt rulmenti de tip Y si la ce sunt folositi?

Cei care se folosesc de rulmenti de tip Y in munca de zi cu zi stiu la ce face trimitere acest produs; pentru cei cu mai putina experienta in domeniu, acesti rulmenti de tip Y au la baza un rulment radial cu bile, un element de etansare si o carcasa cu forme variate. Carcasa trebuie sa fie confectionata din materiale de cea mai buna calitate: de cele mai multe ori, este vorba despre fier sau otel presat.

Motivul pentru care elementul de etansare si carcasa trebuie sa fie realizate din materiale de calitate inalta consta in rezistenta asigurata: acesti rulmenti de tip Y ajung sa fie supusi unor serii de solicitari mecanice si pentru asta, trebuie sa se remarce printr-u nivel ridicat de rezistenta.

O alta trasatura specifica a acestor rulmenti de tip Y este data de suprafata exterioara si interioara a lor: ambele suprafete sunt sferice si asta pentru a asigura autoalinierea sau pentru a prelua dezalinieri moderate. Aplicatiile in care se pot gasi acest tip de rulmenti pot fi dintre cele mai variate: de la domeniul agriculturii si al constructiilor si pana la domeniul confectiilor textile si al industriei alimentare.

Inainte de a comanda rulmenti de tip Y pentru nevoile tale, asigura-te ca te adresezi unui producator sau furnizor autorizat in domeniu: astfel, vei avea parte de o calitate net superioara a rulmentilor fara sa existe vreun risc de deteriorare!

Cum poti intra in posesia unor rulmenti de tip Y?

In cazul in care nu stii la ce distribuitor de rulmenti de tip Y ar trebui sa apelezi, Facility Distrib iti poate oferi aceste produse marca SKF pentru industria alimentara: producatorul SKF este renumit pentru calitatea produselor pe care o asigura clientilor sai. Daca si tu vrei sa te convingi, cei de la Facility Distrib iti stau la dispozitie pentru a-ti prelua comanda.

Facility Distrib se numara printre furnizorii autorizati de echipamente si consumabile in sectorul alimentar si nu numai. Gama de produse se poate gasi pe site-ul de prezentare al firmei, iar in caz de nevoie, ii poti contacta telefonic sau te poti deplasa la sediul companiei din Bacau. Cele mai sigure solutii tehnice vin din partea profesionistilor in domeniu: Facility Distrib raspunde cu promptidune oricare solicitari venite din partea vreunui client!

Cu Facility Distrib, tu poti achizitiona rulmenti de tip Y mult mai simplu si usor!

Reclame