tomoiu gabriela

Incepand din anii ’90, domeniul constructiilor a cunoscut ritmuri de dezvoltare diferite, acest lucru depinzand atat de investitiile facute de catre jucatorii privati in imobiliare cat si de cererea de locuinte si puterea de cumparare a romanilor. Un astfel de investitor care construieste astazi locuinte moderne si atractive, este si Tomoiu Gabriela.

Anul 2007 este perioada in care s-a construit foarte mult, mai ales in capitala, insa acest fapt s-a datorat si cererii foarte mari de pe piata, ceea ce a dus si la ridicarea preturilor la locuinte. A crescut si numarul cartierelor care au aparut la marginile orasului, insa criza economica a temperat in buna masura acest trend de crestere a pietei imobiliare.

Tomoiu Gabriela, investitor imobiliar pe piata bucuresteana

Pentru anul care abia a inceput, analistii sunt increzatori in revirimentul constructiilor de locuinte, chiar daca pastreaza totusi o nota de realism si moderatie in declaratiile lor. Aceasta tendinta ascendenta a inceput chiar de anul trecut, chiar daca intr-o maniera timida. Atat cumparatorii cat si vanzatorii sunt de parere ca piata locuintelor se reaseaza si se maturizeaza, iar dezvoltarile imobiliare sunt mult mai bine legate de cererea de pe piata. Bancile sunt si ele mai dispuse in acordarea de credite pentru clientul final. Numai in capitala au fost vandute peste 7000 de locuinte nou-construite in anul 2014.  Desi tranzactiile se afla in crestere, preturile sunt inca destul de scazute, mai ales daca se face referire la perioada de boom din 2007.

Tomoiu Gabriela, furnizor de apartamente pentru bucuresteni

Cei mai multi cumparatori sunt cei care-si achizitioneaza un apartament, deoarece acesta este mult mai accesibil ca pret fata de vilele spatioase construite la marginea orasului. Si investitorii s-au orientat spre constructia de garsoniere si apartamente, insa in momentul de fata acestea arata mult mai bine si sunt construite conform unor norme urbanistice care le impun anumite standarde de calitate.

In primul rand, structura cladirilor este mult mai solida, capabila sa faca fata la cutremure de 8,5 pe scara Richter, iar finisarea lor este realizata cu materiale de inalta calitate, care le sporesc proprietatile in ceea ce priveste confortul locatarilor, dar si aspectul estetic.

Dezvoltatorul imobiliar actual Tomoiu Gabriela are in vanzare pe piata un ansamblu de apartamente si garsoniere amplasat intr-o zona rezidentiala deosebit de placuta, iar locuintele sunt confortabile si rezistente.

Calitate si rezistenta, caracteristici ale locuintelor vandute de Tomoiu Gabriela

Calitatea materialelor cu care au fost ridicate aceste locuinte este certificata si de brandurile care le-au fabricat. Betonul utilizat este unul considerat o adevarata inovatie revolutionara in domeniul betoanelor, fabricat de celebra marca Holcim. Rezistenta lui este de cateva ori mai mare decat a betonului clasic folosit pana nu de mult.

Zidurile sunt realizate din caramida de inalta calitate care are proprietati antiseismice, termoizolante, ignifuge si hidroizlolante.

Dotarile apartamentelor puse in vanzare de Tomoiu Gabriela fac din aceste locuinte o atractie pentru clienti, in fiecare apartament fiind instalata o microcentrala pe gaz metan prin care se realizeaza un climat confortabil in interior pe timpul iernii.

Reclame