3819e3f0c14435bececde9d92c404a8b

Mediul inconjurator in care toti ne desfasuram activitatea este asediat incontinuu de poluare in cele mai diverse forme: poluarea apelor, a aerului, solului, cu tot felul de substante si factori agresori. Din pacate, la noi in tara situatia in ceea ce priveste colectarea de deseuri reciclabile nu este una tocmai bun; suntem la inceput de drum la acest capitol. Tocmai, din grija pentru mediu si pentru dumnevoastra, compania Pacos Eco Colectare se ocupa cu colectare deseuri reciclabile.

Informatii despre compania Pacos Eco Colectare, care se ocupa de colectare deseuri reciclabile

Compania Pacos Eco Colectare, avand sediul in localitatea prahoveana Baicoi se ocupa cu colectarea si apoi valorificarea deseurilor care pot reciclate, cum ar fi carton, hartie, plastic, sticla, materiale textile, cauciuc, doze de aluminiu, lemn etc. Tot aceasta companie se poate ocupa si de colectarea deseurilor periculoase. Pacos Eco Colectare, care se ocupa de colectare deseuri reciclabile, are in prezent mai multe platforme betonate si hale destinate depozitarii tutoror deseurilor care se colecteaza de pe teren, care se intind pe o suprafata de 5000 metri patrati. In cadrul acestei companii sunt utilizate echipamente moderne, conforme cu standardele Uniunii Europene: containere mobile si fixe, prescontainere, prese de balotat, autoutilitare Mercedes, dotate cu sistem abrolkeeper etc. Echipa acestei companii este formata din angajati calificati, adevarati profesionisti in domeniu, a caror principala menire este de a oferi tuturor un mediu mai curat, mai putin poluat si mai bine administrat.

Colectare deseuri reciclabile- solutia pentru numeroase obiecte din jurul nostru de care nu mai avem nevoie

In jurul nostru, in fiecare zi avem, gasim producem chiar cantitati mari de deseuri. O mare parte dintre acestea, pot fi reciclare, chiar daca nu va ganditi ca acest lucru ar putea fi posibil. Tehnologia avansata si echipamentele moderne pot face asta in zilele noastre. Iata ce fel de deseuri pot fi incluse in colectare deseuri reciclabile:

– deseuri hartie, carton

– deseuri folie: polipropilena, polietilena color si transparenta

– deseuri plastic: polipropilena (mosoare, mese/ scaune din pastic, lighene si galeti), PET, rafie, profile PVC, polietilena (diverse recipiente in care se depozitateaza detergentul de vase, samponul, solutiiile de igienizare etc)

– doze aluminiu

– obiecte metalice, din cauciuc, sticla, lemn (paleti atipici, resturi din paleti, europaleti deteriorati)

– materiale textile

Profesionalism si grija pentru mediu- Pacos Eco Colectare, solutia ideala pentru colectare deseuri reciclabile

Aceasta firma este preocupata de colectarea corespunzatoare, respectand normele de mediu din domeniu pentru diversele tipuri de deseuri. De aceea, numeroase firme apeleaza la serviciile acesteia. Preturile practicate sunt avantajoase, serviciile de calitate, iar angajatii, mereu pregatiti sa fie la dispozitia clientilor. Aceasta companie a reusit performanta de a repune in circuit 200 de tone de plastic si 300 de tone de carton. Prin intermediul acestei companii, puteti scapa in mod simplu, eficient si responsabil de deseuri si sa contribuiti pentru un mediu mai curat si implicit mai sanatos pentru dumnevoastra si cei dragi.Solutia ideala pentru colectare deseuri reciclabile o reprezinta Pacos Eco Colectare din Baicoi, judetul Prahova. Acum, aveti posibilitatea de a fi responsabili si sa pretuiti mediul inconjurator din respect pentru cei din jur, recicland produsele de care nu mai aveti nevoie.

Anunțuri