Pentru a-ti proteja lucrurile de persoanele rauvoitoare, ai nevoie de un sistem bine pus la punct. In orice situatie, inregistrarile facute de acesta sunt o dovada clara. Cumpara-ti si tu unul! Niciodata nu se stie cand va fi necesar. Ca sa eviti situatiile neplacute de tot felul, compania Napa Impex iti vine in ajutor cu o oferta de instalare camere de supraveghere.

Servicii de instalare camere de supraveghere sigurate de Napa Impex

Experienta de peste 20 de ani, pregatirea si profesionalismul angajatilor Napa Impex recomanda aceasta firma tuturor celor care au nevoie de un sistem bine pus la punct pentru supravegherea unui perimetru sau a unei cladiri. Detii un sediu de birouri, o unitate comerciala sau esti director de scoala? Atunci alege instalare camere de supraveghere din oferta Napa Impex. Mai intai trebuie sa iei legatura cu inginerii Napa Impex. Acestia iti vor recomanda echipamentul cel mai potrivit, apoi firma ti-l va furniza, iar angajatii il vor monta acolo unde doresti.

Sistemele de supraveghere sunt proiectate pentru spatii comerciale medii sau mari, institutii publice si private, hale industriale, spatii de productie, institutii de invatamant etc.

Avantajele utilizarii camerelor de supraveghere

Conform proverbului Paza buna trece primejdia rea, este mai bine sa previi o situatie decat sa te confrunti cu neplacerile create de aceasta. Cand detii o unitate comerciala sau ai un sediu de birouri, tentatia de a patrunde prin efractie sau de a comite o infractiune este mare din partea anumitor persoane. Cand dovezile nu duc spre solutionarea unei probleme, pierzi timp, bani si rabdare cu drumurile facute la Politie si nu numai. De aceea nici nu ar trebui sa iasa din discutie ideea de instalare camere de supraveghere. Iata ce avantaje vei avea:

– daca dispozitivele sunt observate de raufacatori, unii dintre ei nu-si mai asuma riscuri si prefera sa nu dea spargerea, sa nu fure etc. De altfel, asa poti avea dovada ca angajatii sustrag sau nu combustibil din masinile firmei, sa spunem;

– creste productivitatea. Cand angajatul se stie controlat ori supravegheat, nu-si va lua liber fara sa-i spuna superiorului, nu va mai intarzia la serviciu, nu-si va prelungi pauza de masa etc.;

– daca vreun client se plange ca a fost tratat neplacut, inregistrarea de pe camerele de supraveghere imediat va rezolva situatia. Sunt cazuri cand clientii pretind ca li s-a vorbit urat sau ca au fost bruscati de angajatii firmelor. Cand nu ai decat spusele celor implicati, nu poti oferi nici o solutie, dar daca scena respectiva apare pe o caseta, atunci e ca si rezolvat cazul;

– daca esti director de unitate scolara, camerele de supraveghere iti vor fi mai mult decat utile. Poti vedea cine se ascunde in spatele scolii ca sa fumeze, cine sare gardul ca sa absenteze, ce persoane straine ajung in curte, cine a inceput un conflict etc.;

– in cazul in care detii o unitate industriala, ai nevoie de ceva care sa monitorizeze operatiunile, in special pentru evitarea blocajelor la benzi, spre exemplu.

Invata sa previi situatiile neplacute! Daca pana acum nu ti s-a intamplat nimic, nu inseamna ca nu e posibil in viitor. De ce sa pierzi resurse, timp si rabdare incercand sa solutionezi o situatie? Mai bine apelezi la compania Napa Impex pentru servicii de instalare camere de supraveghere. Pentru mai multe detalii, ai la dispozitie numerele de telefon 0722.330.858 si 0265.315.268.