De cate ori ati auzit expresia „ambalajul conteaza”? Probabil de foarte multe ori, fapt ce subliniaza cat de important este ca un produs sa fie ambalat cat mai frumos cu putinta. Indiferent de valoarea sa reala, un produs frumos ambalat poate capata un aspect interesant si sofisticat spre deosebire de situatia in care ar fi infasurat intr-un ambalaj urat sau ar fi lasat neambalat. In acest sens, compania Cerasela va pune la dispozitie o gama variata de ambalaje, printre care se numara si modelul de ambalaje carton ondulat.

De cele mai multe ori, ambalajul unui produs, cutia acestuia, sau mesajul de pe produs sunt elemente care ne determina sa cumparam sau nu un produs. Principalul obiectiv de activitate al companiei Cerasela este reprezentat de fabricarea de ambalaje carton ondulat de mai multe tipuri (III, V, microond), a cartonului duplex si a tavitelor din carton. Pe langa toate acestea, firma Cerasela mai ofera servicii de stantatri, plastifieri, caserari, imprimare serigrafica si tipar offset flexo.

Toate produsele pe care pe puteti cumpara de la compania Cerasela sunt doarte difierite, insa au un punct comun si anume: calitatea incontestabila. Diversitatea produselor iti asigura faptul ca aici cu siguranta vei gasi ceva care se va potrivi perfect nevoilor si asteptarilor tale. Accesand magazinul online ambalaje-cerasela.ro vei putea sa vizualizezi gama intreaga de produse pe care aceasta firma v-o pune la dispozitie si care cuprinde de la ambalaje pentru colete, ambalaje pentru produse de cofetarie si cutii pizza pana la cutii caserate, ambalaje carton ondulat si cutii carton simple.

De ce sa cumperi ambalaje carton ondulat?

Un prim avantaj al utilizarii unor ambalaje carton ondulat este faptul ca produsele dumneavoastre se vor bucura de un grad sporit de protectie si asta datorandu-se capacitatii ridicate a acestui tip de ambalaj de a prelua solicitarile mecanice. Alte avantaje ar putea fi rezumate in faptul ca ambalajele din carton ondulat sunt foarte usoare, se comercializeaza la un pret mult mai redus in comparatie cu pretul altor tipuri de amblaje si pe ele se pot aplica fara nici o problema anumite elemente de reclama. De asemeni, un produs ambalat in ambalaje carton ondulat se bucura de un aspect estetic foarte placut. Acest tip de ambalaj poate fi instalat rapid si atrage atentia oricui. Ambalajele din carton ondulat sun realizate din resurse naturale si, prin urmare, sunt unele dintre cele mai ecologice produse a caror rata de reciclare este mai mare decat a oricaror ale materiale de impachetat. Pentru imprimarea ambalajului din carton ondulat se folosesc, in special, cerneala pe baza de apa si se evita cerneala pe baza de plumb si solventi care polueaza apa si aerul foarte puternic.

Prin urmare, daca vrei ca produsele tale sa fie ambalate intr-un mod dragut si ingenios te invitam sa achizitionezi ambalaje carton ondulat de la compania Cerasela. Aceste produse sunt de calitate, rezistente si estetice. Pentru mai multe detalii acceseaza oricand pagina de web a aceste companii: www.ambalaje-cerasela.ro. Achizitioneaza produse care iti vor fi de un real folosi si care prezinta o serie intreaga de avantaje.