rulouri exterioare

Rulourile exterioare reprezinta alternativa ideala a gratiilor pentru ferestre, dar pot fi aplicate si la usi. Acestea ofera o buna protectie antiefractie, dar si intimitate, protejand locuitorii casei de privirile deranjante aruncate din afara. Rulourile exterioare sunt perfecte pentru a inlocui vechile modalitati de protectie a casei de infractori, avand in acelasi timp un efect vizual considerabil.

Aceste rulouri se monteaza relativ usor: se insurubeaza profilul de ghidare si caseta de tocul ferestrei sau a usii, de fatada sau de tencuiala.

Design-ul se alege de catre cumparator, ele fiind disponibile intr-o gama larga de culori, potrivindu-se chiar si celor mai pretentioase fatade, dar si gusturilor personale.

Avantajele rulourilor exterioare fata de alte mecanisme de protectie

Pe langa rolul lor de protectie si estetic, aceste mecanisme regleaza climatul din interior, formand o bariera termica foarte eficienta.

In sezonul rece, rulourile exterioare incalzesc spatiul interior, iar in sezonul cald tin la distanta canicula, putand inlocui in totalitate vechile aparate de aer conditionat. Acest lucru se datoreaza structurii lor, care permite crearea unui strat de aer cu temperatura constanta, care actioneaza ca o bariera termica si reduc la jumatate transferul termic al ferestrelor.

Alte avantaje ale acestor rulouri exterioare sunt ca ofera protectie impotriva razelor solare (care pot patrunde in casa doar daca va doriti acest lucru) si protectie fonica, pentru cazul in care sunteti deranjat de zgomotele din exterior.

Caracteristicile tehnice ale rulourilor exterioare

Lamele rulourilor sunt confectionate din profile de aluminiu de 39 mm latime si 9 mm grosime si sunt umplute cu spuma de poliuretan (care este blanda cu mediul inconjurator).

Carcasa este inclinata la un unghi de 45 de grade, avand o grosime de 0,85 mm. Ghidajele sunt din aluminiu de 53 mm grosime si sunt prevazute cu perii.

Rulourile exterioare pot fi actionate in mod standard, prin snur sau prin sisteme optionale, prin intermediul unei benzi sau a unor tensionare cu arc si zavor (acestea din urma fiind recomandate spatiilor comerciale). Se poate adauga, la cerere, si actionare electrica cu motor, care poate fi cu buton sau cu telecomanda.

Pentru o gama larga de rulouri exterioare si servicii, accesati site-ul www.rulourialuminiu.ro,de unde veti putea alege rulourile potrivite atat casei, cat si gusturilor dumneavoastra.