parchet laminat

Te-ai gandit sa-ti reamenajezi locuinta si ai nevoie de un nou parchet? Daca da, un parchet laminat 12 mm ar putea fi o buna optiune pentru schimbarea de care ai nevoie.

Acest tip de parchet laminat 12 mm se monteaza usor si nu este prea complicat de intretinut pentru ca rezista bine la produsele de curatare ce contin compusi chimici.

Parchetul laminat 12 mm, fiind disponibil intr-o multiitudine de culori si modele, este practic si durabil pentru zonele de circulatie si se potriveste cu aproape orice piesa de decor, ori de mobilier.

Parchet laminat 12 mm pentru redecorarea spatiului tau

Aspectul este foarte important cand alegi sa decorezi sau sa redecorezi spatiul in care locuiesti sau iti desfasori activitatile zilnice. Pentru a fi multumit de alegerea facuta, poate ti-ar placea sa iei in considerare un parchet laminat 12 mm ale carui finisaje pot reproduce aproape fidel esenta lemnului natural, sau unele tipuri de parchet, chiar elemente decorative ca de piatra.

Beneficiile estetice sunt la fel de importante ca cele practice si ambele se regasesc intr-un parchet laminat 12 mm de calitate ce, pe langa acestea, se si poate inlocui usor oricand se doreste acest lucru.

Caracteristicile unui parchet laminat 12 mm

Luand in considerare caracteristicile dar si materialele din care este produs, un parchet laminat 12 mm este disponibil pentru uz casnic, dar si pentru uz commercial, bineinteles, avand in vedere rezistenta acestuia la umezeala, impact, greutatea pieselor de mobilier ce urmeaza a fi sustinute si grosimea parchetului.

Toate aceste aspecte trebuie luate in calcul cand alegi un parchet laminat, iar testele efectuate pentru rezistenta unui astfel de parchet laminat 12 mm, la greutate, zgarieturi si alti factori deterioranti, fac ca aceasta alegere sa fie una foarte buna.

Parchetul laminat 12 mm comercializat de catre cei de la Decolandia, este structurat din HDF, iar canturile sunt in forma de V, subtiri, insa suficient de vizibile incat sa poata evidentia frumos placile.

De ce un parchet laminat 12 mm este o buna optiune

Un parchet laminat 12 mm este ideal pentru a schimba ambientul caminului tau si a da, pe langa alt aspect, si o utilitate importanta.

Parchetul laminat 12 mm este compus din mai multe straturi de protectie, primul avand rezistenta crescuta la degradare; stratul de aspect creand decorul dorit; in timp ce alte straturi confera parchetului suport, stabilitate si duritate, toate acestea contribuind la calitatea parchetului laminat.

Desigur ca, la fel ca orice alt produs, si acet parchet laminat 12 mm poate fi influentat din punct de vedere calitativ de factori precum: suportul pe suprafata caruia ii este aplicata folia de plastic, felul de prindere a acestuia si nu in ultimul rand de furnizorii acestor produse.

Pentru oferta completa de parchet laminat 12 mm, dar si pentru detalii despre alte produse de calitate, puteti accesa cu incredere site-ul: http://www.decolandia.ro

Parchet laminat 12 mm pentru reamenajarea locuintei tale, imbinand atat calitatea cat si aspectul atragator intr-o alegere perfecta la un pret foarte avantajos.

Reclame