Mersul pe bicicleta poate fi considerat un mijloc de relaxare pentru multe persoane, indiferent de varsta. Si nu doar ca aduce o buna dispozitie in timpul pedalarii, ci are in acelasi timp si beneficii asupra fizicului sau psihicului. Asadar, folosirea unei biciclete aduce o serie de avantaje. Insa multi doresc sa impartaseasca placerea lor de a pedala cu copiilor lor. In acest sens, s-au inventat scaune de bicicleta cu prindere fata care pot sa-l aduca pe copil langa parintii chiar in timpul activitatii propriu-zise. Un lucru esential care trebuie retinut este ca aceste scaune de bicicleta cu prindere fata se recomanda a fi achizitionate de la distribuitori autorizati, care pot garanta calitatea, deoarece un scaun facut in mod gresit poate pune in pericol viata  si sanatatea copilului dumneavoastra.

De la ce companie puteti achizitiona scaune de bicicleta cu prindere fata ?

Una dintre companiile care vin in intampinarea clientilor sai cu scaune de bicicleta cu prindere fata este WeeRide. Aceasta este o companie activa pe piata romaneasca ce ofera clientilor sai biciclete si accesorii pentru biciclisti, in special pentru copii. Principalele produse comercializate de firma sunt aceste scaune de bicicleta cu prindere fata. Ele reprezinta in acelasi timp o solutie inovatoare, conceputa pentru a imbunatati siguranta, confortul si placerea de a merge la plimbare cu bicicleta impreuna cu toata familia. Scaunul pentru bicicleta WeeRide este un scaun pentru copii de ultima generatie, considerat unul dintre cele mai bune scaune de bicicleta inventate pana acum. Scaunul pune toata greutatea copilului pe centru iar acesta este tinut in conditii de siguranta in bratele dumneavoastra. Aveti posibilitatea ca in timp ce calatoriti sa vorbiti cu copilul si sa ii aratati tot felul de lucruri. Intr-un scaun normal copilul nu ar putea sa interactioneze cu dumneavoastra, dar prin acest sistem totul este acum posibil. Deoarece unora dintre copii li se face frecvent somn in timpul iesirilor, WeeRide a construit un piedestal moale unde copilul poate sa aplece capul si sa doarma in siguranta. Scaunul poate fi instalat pe bicicletele de munte care au suspensie totala, pe biciclete dotate cu frane pe disc sau pe cele cu suspensie duala. Prinderea copilului se face cu ajutorului unei centuri de siguranta cu prindere in 5 puncte, iar piciorusele acestuia nu atarna, ci sunt protejate de suportul pentru picioare.

Cum puteti contacta firma WeeRide pentru a cumpara scaune de bicicleta cu prindere fata ?

Un prim pas pe care il puteti face pentru a intra in contact cu firma WeeRide si mai ales pentru a va face o parere de ansamblu asupra produselor sale este sa intrati pe site-ul companiei- weeride.ro. Aici veti putea gasi informatii cu privire la specificatiile tehnice, pret, garantie etc. Pentru a avea siguranta ca produsele oferite reprezinta o solutie eficienta, WeeRide va pune la dispozitie o galerie proprie cu imagini, dar si una Instagram, unde clientii multumiti au promovat acest produs (scaune de bicicleta cu prindere fata). Tot pe site-ul lor se regasesc si datele de contact, astfel puteti contacta firma WeeRide pentru a afla mai multe informatii despre scaune de bicicleta cu prindere fata, iar unul dintre specialistii firmei va va oferi un raspuns in cel mai scurt timp.

Reclame