parchet laminat

In ziua de azi timpul este limitat si cam totul se raporteaza la bani. De aceea se cauta tot mai mult solutii ieftine si rapide si atunci cand vine vorba despre amenajari interioare.

Printre materialele necesare reamenajarii unei locuinte, ca importanta, se gaseste si parchet laminat 12 mm cu ajutorul caruia, la final, va rezulta un mediu proaspat, nou si curat, acest parhet fiind usor de montat, intretinut si curatat.

Parchet laminat 12 mm, calitate si confort

Parchet laminat 12 mm pare sa fie o solutie chiar buna daca doresti calitate la un pret accesibil si un plus de confort, datorita aspectului modern si modului mult mai usor de a face curatenie.

De asemnea, parchet laminat 12 mm ofera rezistenta mai mare la presiuni si la traficul commercial sau domestic intens, datorita grosimii lui dar si straturilor de protectie contra umezelii sau abraziunii, in timp ce reda foarte bine consistenta si culoarea lemnului, esteticul fiind de asemenea prezent.

Desigur, parchet laminat 12 mm rezista bine si in zonele cu trafic redus ori mediu, iar zgomotul pasilor nu se vor auzi daca acesta se monteaza conform indicatiilor primite o data cu placile ce urmeaza a fi puse in uz.

Curatenie fara efort cu parchet laminat 12 mm

Parchet laminat 12 mm nu se deterioreaza in timp chiar daca este expus la solutii de curatare ce contin chimicale, dar poate fi curatat si simplu, cu ajutorul unui mop umed.

Astfel, de acum curatenia locuintei nu va mai dura prea mult si nici nu va mai solicita un efort prea mare in acest sens.

Parchet laminat 12 mm este disponibil in multe nuante de culori si replici de texturi care mai de care mai inovatoare, concepute sa satisfaca si cele mai pretentioase gusturi in materie de decor interior.

In plus, un parchet laminat 12 mm trebuie ales tinandu-se cont de marimea camerei, daca incaperea este una mica, fiind potrivita o culoare deschisa, iar daca spatiul este unul mare, fiind de dorit o culoare mai inchisa si nu in ultimul rand, trebuie sa se tina cont si de alte elemente decorative ce vor completa camera, dar si de mobila din interiorul acesteia.

Decolandia recomanda parchet laminat 12 mm

Decolandia, in stransa colaborare cu Baumann, unul dintre cei mai importanti producatori ai lumii, va recomanda cu incredere parchet laminat 12 mm de calitate foarte buna.

Daca achizitionati parchet laminat 12 mm de la http://www.Decolandia.ro, beneficiati de cele mai inovative solutii pentru spatiul personal chiar la un pret foarte bun, ca de depozit.

Modelele si culorile sunt variate si astfel aveti multiple posibilitati de amenajare exact cum va doriti.

Parchet laminat 12 mm este disponibil la un cost scazut, se monteaza si remonteaza usor si intretinerea sa, de asemenea, se realizeaza in mod facil, iar folia utilizata sub placi, are rolul de atenuare a zgomotului, acesta fiind un alt plus pentru crearea unui ambient placut in propriul camin.

Parchet laminat 12 mm usor de montat si intretinut, de calitate superioara, recomandat si produs de Baumann, comercializat prin Decolandia, la un pret foarte bun.

Reclame