termoizolatii spuma poliuritanica

Exista foarte multe case, cladiri care nu au izolatie a acoperisului in numar destul de mare.Casa dumneavoastra este una dintre acele case fara izolatie? O astfel de izolatie va adduce la o economisire a energiei de peste 30 % in medie pe an!

Acoperisul reprezinta locul unde se pierde cea mai mulra energie din casa dumneavoastra, aerul ridicandu-se de fiecare data si cu lipsa izolatiei pierzandu-se efectiv.Atat izolarea acoperisului cat si a pardoselilor si peretilor va va adduce costuri mai putine si o ecoomisire mai buna a energiei ce in mare se pierde in lipsa izolatiilor.
Izolatia se alege in functie de tipul de casa pe care o detineti.

Majoritatea blocurilor si caselor nou construite ofera ,in general ,la ora actuuala mai mult spatiu,Modul in care se construiesc pardoseliile, mansardele si acoperisurile sunt cele mai importante pentru industria izolariilor. In cazul in care o camera nu are deasupra o mansard ci direct un acoperis, aceasta necesita o izolare foarte buna, care sa impiedice pierdera caldurii pe timpul iernii si pe timpul verii sa impiedice patrunderea caldurii la temperaturile prea ridicate de afara. Pentru cele mai bune rezultate se foloseste termoizolatia cu spuma poliuretanica, care are care are cele mai bune rezultate demonstrate pana acum in timp fata de alte material termoizolatoare.

Daca mansard dumneavoastra nu este utilizata des, o puteti izola, astfel incat caldura din camera sa nu se elimine prin aceasta . Iar daca folositi mansard sau aceasta se afla deasupra unei camera de zi unde utilizati spatial mai des cel mai bine este sa termoizolati acoperisul cu spuma poliuretanica In casele unde mansardele nu sunt locuite si de asemenea acestea nu sunt isolate, sunt casele unde pierderea energiei termice, a caldurii se pierde in proportie de peste 30Daca izolam mansard efectiv este acelasi lucru cu izolarea acoperisului. Termoizolatia cu spuma poliuretanica este usor de aplicat pentru izolatia peretilor acoperisului. Spuma poliuretanica este aderenta la toate materialele si se intinde usor, aplicatia ei fiind simpla si eficienta. Termoizolatia cu spuma poliuretanica protejeaza de umiditate, impotriva caldurii excesive, a frigului aspru si protejeaza acoperisul atat pe exterior cat si in interiorul acestuia.

Spuma poliuretanica este un material izolant ce se obtained in doua substante chimice: uleiul si zaharul. In ultimul timp acest tip de termoizolatie, termoizolatia cu spuma poliuretanica a luat amploare in industria constructiilor si industria izolatiilor.

Aceste tip de termoizolatie prezinta in timp un mare factor de rezistenta la umiditate si deteriorare. Nu doar pastreaza caldura din casele dumneavoastra dar va ajuta si la economisirea de bani pentru cheltuielile de caldura din timpul iernii si cele de racire pe timpul de vara atunci cand temperaturile sunt foarte ridicate.

Va asteptam pe adresa noastra web www.europlastic.ro sa descoperiti o scurta prezentare a serviciilor noastre si a modalitatii in care noi lucram pentru clientii nostrii. Cu o experienta vasta in domeniul termoizolatiilor, va garantam eficienta si calitate la cele mai inalte standarde! Noi punem pret pe professionalism si multumirea clientilor!