motocultoare

Motocultorul este un dispozitiv ce se foloseste la prelucrarea pamantului inainte de insamantarea acestuia. Acesta este actionat de un motor termic si este antrenat mecanic. Acesta ne scapa de efortul fizic depus in gospodarie, reusind sa pregateasca suprafete mari de teren intr-un timp foarte scurt si cu minimum de efort fizic.

Aceste utilaje sunt extrem de utile, ne ajuta sa ne facem treaba fara prea multe batai de cap atunci cand sunt utilizate responsabil.

Tipuri de motocultoare

Exista, bineinteles, o gama foarte larga de motocultoare. Acestea sunt potrivite pentru orice tip de sol. In functie de cerintele si de suprafata pe care dorim sa o semanam, putem alege modelul cel mai potrivit. Gama larga de accesorii ce pot fi aplicate masinariei, care sa ii creasca performantele, transforma acest utilaj in unealta perfecta.

Chiar daca avem de cultivat o suprafata mica, efortul pe care trebuie sa il depunem la munca pamantului este considerabil. Acest motocultor ne scapa de astfel de probleme. Putem opta pentru cele de tip „hobby”, care sunt perfecte pentru cazul in care dorim sa ne relaxam in gradina si in acelasi timp suntem pasionati de gradinarit.

De asemenea, exista si motocultoare profesionale sau semi-profesionale, care sunt mai potrivite pentru suprafetele mari.

Cateva detalii despre cele 3 tipui de motocultoare: cele hobby au un design compact, dimensiuni reduse, latimea frezelor nedepasind 80-90 cm, iar turatia acestora este una mica. Acest tip este ideal pentru gospodaria dumneavoastra. Tipul semi-profesional este dotat cu lant si cutie de viteze, adancimea de lucru putand atinge chiar si 22 cm. Motocultoarele profesionale sunt destinate pentru suprafetele mari (peste 10.000 m patrati) datorita puterii lor crescute si capacitatii de prelucrare a oricarui tip de sol.

Accesati magazinul online www.motosape-motocoase.ro pentru achizitionare motocultorului potrivit cerintelor dumneavoastra, cat si pentru detaliile fiecarui produs in parte.

Motocultoarele– o investitie inteligenta

Motocultoarele sunt o inovatie in domeniul agriculturii. Acest lucru este cat se poate de evident. Pe baza noilor tehnologii au fost create masinarii care sa indeplineasca fiecare pas pe care strabunicii nostri erau fortati sa il faca manual, lucru deloc usor, avand in vedere cantitatea de efort fizic ce trebuia depusa pentru a obtine rezultate bune.

Investitia intr-un astfel de utilaj este una foarte inteligenta deoarece motocultorul ne scapa de o multime de griji, in acelasi timp lasandu-ne timp pe care sa il alocam altor activitati, precum petrecerea timpului cu cei dragi.

Pretul unui motocultor nu este unul exagerat, astfel ca veti reusi cu siguranta sa gasiti un astfel de utilaj care sa se muleze pe bugetul dumneavoastra.