proiecte case mici

Indiferent ca sunt case mari sau case mici, fiecare marime are avantajele ei. Nu putem spune si “dezavantajele ei”, pentru ca nu exista dezavantaje, chiar daca multi dintre noi ne-am pripi sa credem asta. In aceste randuri, veti gasi argumentele necesare sa intelegeti exact. Daca fondurile tale pentru contruirea casei dorite nu sunt foarte largi, ori terenul de constructie pe care il detii nu este de dimensiuni mari, nu e cazul sa-ti faci griji.

Poti opta pentru o casa mica, dar solida, durabila, functionala si chiar foarte frumoasa pe parte de estetica. Inca te intrebi cum poti face acest lucru? Alegand un arhitect pentru  proiecte case mici, capabil prin specialitatea si experienta lui sa te incante mai mult decat ti-ai imagina. Exista arhitecti la firma noastra specializati pe astfel de proiecte focalizate pe utilizarea eficienta si eficace a spatiului. Acest lucru va face sa simti ca ai in jur mult mai mult spatiu decat exista de fapt.

Proiectele de case mici mai putin cautate decat proiectele de case mari?

Nu mai reprezinta o noutate faptul ca din ce in ce mai multe persoane prefera sa isi construiasca sau sa isi achizitioneze imobile de dimensiuni mari si foarte mari. Se poate observa acest lucru si in privinta automobilelor. Motivele sunt variate: ori au un venit substantial, ori vor sa impresioneze, ori vor cat mai mult spatiu pentru ca au nevoie sa simta cat mai multa libertate, ori toate la un loc. De multi ani, exista acest trend de a cumpara cat mai mult si cat mai mare. Poate unii chiar au nevoie de mult spatiu, de exemplu o familie numeroasa, dar ce putem spune despre cazurile in care o persoana sau doua locuiesc intr-o imensa cladire? Nu e vorba oare despre risipa?

Argumentele de care ai nevoie pentru alegerea unui plan dintre proiecte case mici

Argumentele pentru alegerea unui plan de proiecte case mici au o probabilitate destul de mare sa va convinga de avantajele unei locuinte de marimi reduse. In primul rand, este mai putin costisitoare construirea si intretinerea. Intr-o casa mica, intra mai putine materiale de constructie, iar pentru impozite, taxe, electricitate, sistem de incalzire, se platesc sume mai mici. Gandeste-te ca pentru construirea sau cumpararea unei case, nu investesti doar o singura data, ci constant, pentru ca trebuie intretinuta. In al doilea rand, este mai usor de curatat. Cheltuiesti timp, efort si chiar si bani! Un alt motiv, mai important decat oricare dintre cele enumerate, este ca poti realiza mai usor interactiunea dintre membrii familiei. Veti fi dispusi la mai multe activitati impreuna din cauza incaperilor apropiate. Iar apoi, poate fi si mai usor de vandut.

Secretele utilizarii eficiente a spatiului in proiectele de case mici

Arhitectii specializati pe proiecte case mici de la www.Crihan-Construct.ro folosesc o lista lunga de metode practice si eficiente pentru a da impresia si sentimentul unui spatiu mult mai mare decat cel real. Unele dintre metode sunt moderne si foarte cautate. De exemplu, peretii din sticla sau ferestrele mari, utilizate la etaj. Pe langa privelistea incantatoare si lumina naturala, te va face sa simti ca locuinta ta nu are limite. Un spatiu mic poate parea mai mare in functie de organizarea obiectelor si vopsirea peretilor.