Vrei sa performezi in productia alimentara mentinand conditiile de igiena impuse la parametri normali? Utilizeaza schimbatoare de caldura din noua generatie si bucura-te de o serie de avantaje unice. Noua generatie de schimbatoare de caldura asigura sporirea semnificativa a coeficientului de transfer termic, inclusiv reducerea pierderilor de presiune.

Pentru un randament maxim alege gama de schimbatoare de caldura pusa la dispozitie de Facility Distrib. Schimbatoarele de caldura apa apa comercializate de compania bacauana sunt fabricate din materiale premium (inox rezistent la uzura) si respecta toate conditiile de igiena impuse, functionand pe principiul de trecere a apei pentru o incalzire igienica. Transferul continuu al apei nu permite infiltrarea bacteriilor, ajutand in acelasi timp la economii majore in ceea ce priveste dezinfectarea.

Facility Distrib iti propune schimbatoare de caldura in gama completa, cu performante ridicate si la preturi excelente!

Din oferta Facility Distrib mai poti opta pentru: pompe, pasteurizatoare, ventile, armaturi din inox, sisteme de control, oale de condens, umidificatoare, benzi transportoare, linii de imbuteliere si alte produse utilizate in procesul de productie industriala.

Schimbatoare de caldura-O componenta de baza in majoritatea industriilor. Iata de ce

Industria alimentara impune numeroase reguli de igiena. Mai exact, fiecare element ce interactioneaza cu lichidele de proces sau cele finale trebuie sa corespunda intocmai conditiilor stricte de igiena.

Acolo unde se doreste o igiena corecta se utilizaza schimbatoare de caldura. Utilizarea acestor echipamente duce inclusiv si la costuri mai reduse in ceea ce priveste intregul proces de productie (datorita pierderilor mici de energie de transfer).

Ce sunt schimbatoarele de caldura?

Un schimbator de caldura este un echipament de transfer termic, care transmite caldura de la un mediu la altul. Transferul se poate realiza in mod direct, prin amestecarea agentilor termici, sau indirect prin intermediul unei suprafete de transfer.

Schimbatorul de caldura mai este cunoscut si sub denumirile de: incalzitor, baterie de incalzire, condensator, generator de abur, amestecator, etc.

In schimbatoarele de caldura pot avea loc diferite procese termice, ca de exemplu: modificarea temperaturii, modificarea starii de agregare (fierbere, condensare, topire, solidificare, etc.), modificarea speciilor moleculare (reactii chimice) si procese termice combinate.

Echipamentele isi gasesc utilitatea in numeroase ramuri ale industriei, printre care: industria chimica, industria energetica, industria metalurgica, industria farmaceutica, industria alimentara, etc.

Care sunt cele mai utilizate schimbatoare de caldura?

  • Schimbatoare de caldura multi-tubulare: sunt recomandate, in special, pentru mediile agresive
  • Schimbatoare de caldura cu placi: sunt utilizate in spatii inchise si sunt proiectate special pentru procesele de schimb de caldura dintre doua lichide, care pot fi corozive
  • Schimbatoare de caldura in bloc: sunt cele mai rezistente la temperaturi inalte (200 grade Celsius) si sunt utilizate ca radiatoare, condensatoare si evaporatoare.

De unde comanzi schimbatoare de caldura din noua generatie?

Daca vrei sa ai garantia unei investii de durata alege oferta Facility Distrib si comanda din gama de schimbatoare de caldura. Facility Distrib iti propune echipamente de prima mana, confectionate intocmai pentru conditiile dure din industria alimentara si nu numai.

Mai exact, firma din Bacau te ajuta sa performezi in productia alimentara mentinand conditiile de igiena si cu posibilitatea transferului de caldura catre debite mari de lichide. Echipa iti sta la dispozitie inclusiv cu servicii de consiliere in alegerea corecta a echipamentelor.

Facility Distrib este un important furnizor de solutii din zona echipamentelor si consumabilelor industriale pentru industria alimentara si alte domenii.

Informatii suplimentare gasesti pe www.facilitydistrib.ro.