Educatia copiilor este foarte importanta, iar aceasta trebuie sa fie facuta dupa anumite standarde pentru a-si indeplini scopul. Tot mai multi parinti, fiind ocupati cu serviciul, opteaza pentru o gradinita particulara la care sa isi inscrie copiii. In cadrul acestora beneficiaza de cele mai bune conditii de educatie pentru copii, jocuri interactive, noi, metode de educare eficiente si spatii de joaca primitoare, prietenoase si colorate frumos. Daca locuiti in Bucuresti si luati in calcul inscrierea copiilor dumneavoastra la o gradinita de vara de incredere, puteti lua in calcul optarea pentru Academia Strumfilor- o gradinita particulara de renume.

Ce avantaje aveti daca optati pentru gradinita de vara de la Academia Strumfilor?

Optand penru o gradinita de vara , aveti siguranta deplina ca cei mici se vor juca intr-un spatiu supravegheat in permanenta si in cadrul caruia vor putea sa se bucure de activitati atat outdoor, cat si indoor. Daca alegeti Academia Strumfilor pentru gradinita de vara pentru cei mici, le oferiti acestora sansa de a beneficia de activitati extrascolare si de a se integra intr-un mediu educational. Scopul principal al activitatilor este acela de a ajuta la dezvoltarea armonioasa a copiilor, atat din punct de vedere psihologic, cat si social, mental etc. De asemenea, parintii pot sa opteze pentru ca cei mici sa urmeze unul din urmatoarele cursuri: inot, muzica, arta, liba engleza, sah, dans, minlad, arte martiale-karate DO. Astfel, timpul petrecut la gradinita de vara de la Academia Strumfilor va fi folosit eficient, iar copii vor putea invata numeroase lucruri noi, care vor contribui la formarea personalitatii, la cultivarea spiritului de lucru in echipa si la dezvoltare mentala armonioasa.

Care sunt dotarile de care dispune gradinita de vara de la Academia Strumfilor?

Academia Strumfilor este o gradinita particulara, in cadrul careia pe primul loc se afla copiii. Educatorii sunt interesati in permanenta de activitatile celor mici si depun toate eforturile posibile pentru ca acestia sa se simta cat mai bine si sa isi poata consuma energia in moduri eficiente si placute. Academia Strumfilor se remarca prin dotari moderne, speciale pentru fiecare categorie de varsta, oferind spatii de joaca sigure si avizate, cum ar fi: leagane, tobogane, casute, cosuri de baschet etc. Toate jucariile si cartile sunt noi, iar piesele de mobilier sunt alese atent astfel incat sa nu prezinte un pericol pentru cei mici. Astfel, puteti fi siguri ca gradinita de vara este o optiune buna si sigura pentru copii.

Cum puteti contacta pentru a va inscrie copiii la gradinita de vara de la Academia Strumfilor?

Academia Strumfilor este o gradinita particulara situata in Bucuresti, in sectorul 1. Daca doriti sa luati legatura cu un reprezenant al acestei unitati de invatamant, nu ezitati sa o faceti prin telefon, e-mail sau fax. Luarea unei asemenea decizii este una foarte importanta, de aceea si aflarea tuturor informatiilor utile de care aveti nevoie este foarte importante. In acest scop, puteti vizita pagina academiastrumfilor.ro. Veti gasi toate informatiile de care aveti nevoie, inclusiv o galerie foto pentru a sti exact in ce conditii ar urma sa isi petreaca o parte din zi cei mici si care sunt preturile practicate, in functie de numarul de ore pe care doriti sa il petreaca copilul la gradinita de vara a acestei institutii de invamant.

Anunțuri