Soarele este, in general, iubit de majoritatea dintre noi insa, caldura excesiva din timpul verii devine destul de greu de suportat, mai ales de catre persoanele cu anumite afectiuni (cardiace, respiratorii, probleme ale glandei tiroide etc). Pentru a ne feri de efectele sale mai putin placute si care chiar ne pot face rau este indicat sa luam masuri suplimentare. Una dintre acestea consta in montarea unor copertine batante in fata ferestrelor, mai ales daca acestea sunt orientate catre sud. Acestea sunt utilizate pentru a oferi umbra ferestrelor si balcoanelor, iar rolul lor este de a diminua temperatura in interiorul locuintei. Un alt rol al acestor copertine batante este acela de a proteja impotriva ploii.

Ce firma va poate oferi copertine batante?

Necesitatea unor copertine devine tot mai stringenta in momentul in care constatati ca in timpul amiezii mai ales, temperatura in casa este foarte ridicata, iar aerul este tot mai greu respirabil. Cei care au calatorit in Spania sau Grecia de exemplu au putut observa ca astfel de copertine batante sunt foarte des intalnite la blocurile si casele din aceste tari, locuitorii remarcand utilitatea lor si preferandu-le chiar in detrimentul aparatelor de aer conditionat. Daca sunteti interesat sa va achizitionati si dumneavoastra copertine batante, puteti apela la firma Confort System din Bucuresti.

Care este oferta firmei Confort System prin intermediul careia puteti cumpara si copertine batante?

Confort System va ofera o numeroasa gama de produse, printre care se numara: copertine (copertine batante, retractabile, verticale etc), inchideri terase, pergola, marchize, rulouri aluminiu. Toate acestea pot fi cumparate la preturi foarte avantajoase si beneficiaza de inalta calitate.

Cum functioneaza aceste copertine batante?

Orice copertine batante sunt prevazute cu niste arcuri batante care au arcuri in interior, acestea ofera elasticitate copertinei atunci cand este retractata si ajuta ca materialul sa fie torsionat cand este extins. Este util de stiut ca aceste copertine batante se monteaza la jumatatea inaltimii ferestrei, iar mecanismul prin care sunt actionate este destul de simplu, putand fi manual (in cazul ferestrelor la care se poate face acest lucru) sau electric (in cazul ferestrelor la care accesul este ingreunat sau chiar imposibil). Aceste copertine batante pot fi aduse in pozitia total vertical sau apus sau la rasarit sau pot fi mentinute la un unghi de 45 de grade, cand soarele este puternic, la orele amiezii.

Ce materiale textile se utilizeaza pentru copertine batante?
Este bine de stiut ca materialul care se utilizeaza pentru confectionare de copertine batante are factorul de protectie UV 40, 60, 80, in functie de culoarea pentru care optati, scade temperatura din locuinta in mod semnificativ.

Comandati cu incredere copertine batante de la fima Confort System

Prin seriozitate, respect fata de clienti, calitate inalta a produselor si preturi de fiecare data avantajoase, firma Confort System a reusit sa se impuna pe piata de profil din Romania, iar in momentul de fata se bucura de increderea a numerosi parteneri. Si dumneavoastra puteti face parte din ei, daca alegeti sa comandati copertine batante. Pentru informatii suplimentare, puteti accesa site-ul confortsystem.ro sau puteti sa contactati telefonic sau prin e-mail reprezentantii firmei bucurestene. De asemenea, puteti merge direct la magazinul firmei, situat in sectorul 3.

Reclame