Se apropie sezonul cald, parcurile vor incepe sa fie din nou pline de tot mai multe persoane care merg pe bicicleta. Se observa, in ultimii ani, o crestere progresiva a numarului celor care merg pe bicicleta fie in scop recreativ, fie pentru a ajunge in diverse locuri. Indiferent daca ne referim la mediul urban sau rural, bicicleta incepe sa prinda tot mai mult teren, asta si ca urmare a faptului ca deseori, se ajunge mai repede cu bicicleta intr-un loc anume, decat cu masina, cum este cazul marilor orase, unde se formeaza zilnic cozi mari de masini. Ca urmare a acestei situatii des intalnite, a crescut si numarul de biciclete vandute. Zilnic, pot fi vazute persoane tinere, copii si chiar mai in varsta care merg pe bicicleta. Din dorinta de a se bucura si cei mici de acest sport, multi parinti isi cumpara un scaun bicicleta pentru copii; astfel pot merge cu acestia oriunde: la cumparaturi, in parc, la plimbare, ii pot duce la scoala etc.

De unde poate cumpara un parinte un scaun bicicleta pentru copii?

In calitate de parinte, cu siguranta ca doriti ceea ce este mai bun pentru copilul dumneavoastra. De aceea, si in privinta unui scaun bicicleta pentru copii trebuie sa urmariti calitatea si siguranta. Cea mai buna optiune pentru dumneavoastra va este oferita de WeeRide. In cadrul acestui magazin online, aveti posibilitatea de a gasi scaune de bicicleta pentru copii si biciclete copilot. Oferta financiara este una foarte avantajoasa, greu de refuzat. Datorita echipei sale, acest magazine se bucura de increderea clientilor sai, care sunt din toata tara si de recunoasterea meritelor sale.

Scaun bicicleta pentru copii WR01 B3301012- detalii tehnice

Cea mai buna optiune in materie de scaun bicicleta pentru copii, destinata celor mici care au varsta cuprinsa intre 1 si 4 sau pana in 15 kilograme. In momentul de fata se afla pe locul 1 in topul preferintelor locuitorilor din Statele Unite ale Americii si Marea Britanie. Se monteaza pe centrul bicicletei in numai 20 de minute. Dispune de 2 suruburi libere pentru siguranta, 2 catarame pentru siguranta, curele suplimentare pentru suportul pe picioare, care este mobil. Grate acestui model de scaun bicicleta pentru copii, puteti comunica in permanenta cu cel mic, iar acesta poate sa observe locurile pe unde mergeti, fara a fi in vreun fel incomodat. Daca comandati acest scaun bicicleta pentru copii, beneficiati de 24 de luni garantie.

Pentru ce fel de bicicleta se preteaza un astfel de scaun bicicleta pentru copii?

Trebuie sa stiti ca un scaun bicicleta pentru copii se preteaza pentru orice model de bicicleta, singura conditie fiind existenta unei distante intre 49 si 60 de centimentri intre ghidon si sa. Poate fi montat si pe biciclete de cursiera, semicursiera, cu ghidon curbat, dar cu mici rezerve.

Comandati cu incredere un scaun bicicleta pentru copii prin intermediul magazinului online WeeRide.

Daca vreti un accesoriu sigur si util pentru copilul dumneavoastra, nu trebuie decat sa comandati acest scaun bicicleta pentru copii. Veti primi in cel mai scurt timp coletul livrat printr-o firma de curierat. Este important sa stiti ca, pentru comenzi cu valoare mai mare de 400 de lei, livrarea nu va costa nimic.

Anunțuri