adeziv parchet

Cu totii visam la o casa perfecta pe care sa o amenajam dupa gustul nostru si sa avem in ea finisaje de calitate. Un aspect foarte important de luat in seama este alegerea parchetului si mai ales, alegerea unui adeziv parchet de calitate. Acest lucru este esential deoarece in caz contrar, vom avea surprize neplacute si vom descoperi cu timpul ca parchetul incepe sa scartaie deoarece nu este lipit bine.

Astfel ca este important sa achizitionati adeziv parchet de cea mai buna calitate. Un alt lucru la care trebuie sa aveti grija inainte de montarea parchetului si de utilizarea acestui adeziv parchet este faptul ca suprafata pe care veti monta trebuie sa fie uscata si foarte bine curatata. Altfel, riscati sa observati dupa un timp ca parchetul se umfla sau ca nu este bine montat. Achizitia unui adeziv parchet de buna calitate se poate realiza direct de pe siteul http://www.europlastic.ro, unde veti gasi o multime de tipuri de adezivi.

Adeziv parchet

Compania Europlastic SRL are in oferta sa un adeziv poliuretanic bicomponent care este foarte rezistent la apa (EURODEZ AP91T). Pentru a lipi faianta sau mocheta in schimb, vi se recomanda adeziv parchet ADEZIV EUROFIX PS deoarece rezista foarte mult in timp si se lipeste imediat. La capitolul amorsa acrilica, TOP COLOR AMORSA este potrivita pentru diferite tipuri de suprafete si este folosita de obicei pentru beton sau gips-carton, fiind rezistenta inclusiv la conditii meteo extreme.

Adeziv parchet si produse conexe

Pe langa adeziv parchet, pe acest site gasiti o multime de alte produse connexe, inclusiv materiale pentru termoizolatii si hidroizolatii. EUROFILL este un produs utilizat pentru a chitui intre placile de parchet si il puteti utilize in amestec cu putin rumegus. Pentru finisaj puteti alege un lac pentru parchet precum OP PARCHET LAC, un produs care va va proteja parchetul de zgarieturi si il va mentine intr-o buna conditie timp de ani de zile. Nu trebuie sa va faceti griji deoarece acest lac este fabricat din rasini poliuretanice si este foarte rezistent la detergenti sau pete.

Adeziv parchet de calitate de la Europlastic SRL

Un aspect de luat in considerare in cazul acestei companii care va ofera adeziv parchet este faptul ca aceste produse sunt realizate chiar de catre ei in propriile laboratoare. Astfel, cu ajutorul unei tehnologii de inalta calitate si a testarilor constant, se ajunge la realizarea unor produse la cele mai inalte standarde, mult superioare altora de pe piata. Compania se afla pe piata inca din 1991 si se mandreste cu faptul ca elaboreaza constant metode noi si tehnici de obtinere a produselor la o calitate superioara, mentinand in acelasi timp un pret avantajos.

Fie ca aveti nevoie de adeziv parchet, termoizolatii, vopsele lavabile sau alte produse similare, puteti apela cu incredere la aceasta echipa de profesionisti. Ei va pot oferi consultanta necesara in alegerea materialelor potrivite pentru finisarea casei si veti avea garantia calitatii la un pret foarte bun. Apelati cu incredere la produsele si serviciile oferite de Europlastic SRL 

Reclame