O masina este in ziua de astazi un lucru necesar, un bun care iti poate usura viata si care te ajuta sa-ti indeplinesti unele vise. Unii o achizitioneaza direct de la producator, altii din showroom, iar altii la mana a doua (second hand). Insa, indiferent de cum este masina, sunt anumite lucruri care trebuie uneori sa fie achizitionate. Interfata inchiderea centralizata poate fi unul dintre acestea.

Ce este o interfata inchidere centralizata?

In primul rand, inchidere centralizata inseamna sa inchizi toate usile de la o singura incuietoare, indiferent daca aceste lucru se face cu cheia sau cu telecomanda. Interfata inchidere centralizata presupune un dispozitiv ce face ca doua aparate sau sisteme sa poata comunica intre ele.

De unde se poate achizitiona o interfata inchidere centralizata?

Aceste interfete inchideri centralizate pot fi cumparate din magazinele care au piese auto sau de pe diferite site-uri. Unul dintre acestea este auto-sound.ro. Acest site contine o gama foarte larga de echipamente sonore pentru masini, dar si numeroase alte produse, toate la preturi foarte avantajoase: xenoane, detectoare radar, senzori de parcare, frigidere auto, incalzire scaune si intefetele de care am pomenit. Acest magazin online functioneaza din anul 2007 si este format dintr-un personal foarte bine pregatit si amabil, gata sa va raspunda la intrebarile dumneavoastra legate de produsele lor.

Ce fel de interfete inchidere centralizata se gasesc in oferta magazinului auto-sound.ro?

Pe site-ul mai sus amintit veti gasi pe partea stanga lista cu gamele de produse. In rubrica ˝Interfete inchidere centralizata˝ veti gasi cinci astfel de produse de la compania Corex .

Recomandari pentru a alege o interfata inchidere centralizata

Interfata pentru inchidere RC 28, Interfata VW este o interfata cu telecomanda cheie tip briceag si contine: unitate centrala, cabluri pentru conexiunile necesare, doua telecomenzi de tip briceag cu trei butoane si chei brute, marca VW. Poate comanda inchiderea centralizata electrica sau vacuum, are relee de forta pentru inchidere, are functia de a deschide portbagajul, are semnalizare optica si iesire auxiliara pentru comanda confort- ridicare geamuri.

Interfata pentru inchidere RC 59.3, Interfata Hyundai are caracteristicile de mai sus si in plus are led de stare, iesire sirena, cautare in parcare.

In oferta lor veti mai gasi inca doua inchideri personalizate: RC – 81 pentru Audi, M 18 pentru BMW, dar si o interfata universala, RC – 82.

Toate aceste interfete pentru inchidere centralizata sunt la pretul de 75. 00 de lei, TVA inclus.

Cum puteti comanda o interfata inchidere centralizata prin intermediul magazinului auto-sound.ro?

Daca vi se potriveste vreo interfata inchidere centralizata sau daca doriti sa aflati mai multe detalii despre produsele lor, va invit sa intrati pe site-ul amintit mai sus. Are o interfata usor de folosit: la fiecare produs veti gasi optiunea ˝Cumpara˝, un numar de telefon sau posibilitatea de a comunica pe chat-ul Yahoo Messenger din fereastra, in programul de lucru cu publicul. Daca comanda dumneavoastra depaseste suma de 299 de lei, aveti transport gratuit. In cazul in care locuiti in Bucuresti, puteti sa va interesati de produse la magazinul cu sediul in Sectorul 4.

Reclame