cutii din carton

Cele mai calitative cutii din carton o sa le gasiti doar la compania S.C Prodam C.O Srl , unde calitatea este mai presus de orice. Doar aici o sa gasiti cel mai bun raport calitate – pret, bazat pe rezistenta si pe valoarea produselor oferite.

Cutii din caton cu cea mai mare rezistenta.

Calitatea si rezistenta acestor cutii din carton este data de utilajele moderne din dotare precum : slotere Bobst, stante de diverse marimi Luceafarul, si Mecapol. Sediul companiei se afla pe bulevardul Iuliu Maniu , numarul 71 , sector 6 Bucuresti. Deasemenea puteti sa intrati mai usor in legatura cu unul dintre consultantii companiei sunand la unul din numerele de telefoane existente pe site sau sa trimite-ti un e-mail pe adresa acestora.

Este bine sa colaborati un o companie de incredere care sa va ofere cutii din carton de cea mai buna calitate. Aceasta companie ofera servicii de cea mai buna calitate iar lucrul acesta il atesta si diplomele obtinute pentrul ocuparea locurilor I si III in Topul firmelor din industria lemnului , celulozei si hartiei – intreprinderi mici si mijlocii in anii 2001- 2003 de catre Camera de comert si Industrie  a Romaniei.  Dupa cum va puteti da seama aceasta companie este una dintre cele mai bune dupa piata in momentul de fata.

Cele mai usor de utilizat sunt aceste cutii din carton.

Aceste cutii din carton oferite de compania Prodam C.O au o calitate superioara si asta o puteti observa din constructia solida a acestora precum si din rezistenta cartonului. Folosirea acestor produse are urmatoarele avantaje: o buna protectie a produselor, au greutate redusa, protectie la variatiile de temperatura, pret de productie mult mai mic fata de alte produse, se transporta pliate, se preteaza transportului paletizat, se pot refolosi de mai mute ori , se recupereaza integral, au un aspect placut si pot fi imprimate personalizat. Toate aceste avantaje si multe altele le puteti avea numai daca folositi cutii din carton.  Cartonul ondulat se regaseste in doua culori si anume: alb si negru.  Insa aveti posibilitatea ca prin comanda acesta sa fie produs si pe alte culori.

Prodam C.O va ofera cele mai calitative cutii din carton.

Aceste cutii din carton pot fi utile in orice locuinta, mai ales ca sunt foarte usoara si nici nu ocupa mult spatiu. Acestea va pot fi de folos in caz ca doriti sa ma mutati si aveti nevoie de un obiect cu care sa transportati obiecte mici  sau daca doriti sa economisiti mai mult spatiu in locuinta dumneavoastra si sa depozitati in ele obiectele inutile. De aceea este recomandat sa aveti in locuinta dumneavoastra aceste obiecte.

Ambalajele oferite de compania Www.Prodamco.ro sunt : cutii din carton , carton ondulat si ambalaje caserate. Acestea pot fi folosite in functie de necesitatile dumneavoastra si in functie de nevoile pe care le aveti.  Cea mai buna alegere pentru dumneavoastra va fi achizitionarea produselor oferite de catre aceasta companiei. Prodam C.O este o companie care merita toata increderea mai ales ca produsele oferite de catre acestia sunt cele mai calitative.