Sunteti in cautarea unei prese balotat de buna calitate si la pret avantajos? Firma EkoLinea va vine in ajutor cu a varietate de modele de prese balotat de diferite capacitati.

EKOLINEA, infiintata in 2007 ca o societate cu capital mixt privat, activeaza in domeniul importului si distributiei  de utilaje si echipamente  pentru gestionarea deseurilor solide uscate si/sau umede, municipale, industriale, reciclabile sau nu (compactare, macinare, transfer, sortare, reciclare). Echipamentele furnizate, sunt produse integral in Uniunea Europeana.

EKOLINEA colaboareza cu firme renumite in Romania, cum ar fi MBT Gmbh, STRAUTMANN UMWELTEHNIK Gmbh, IMABE IBERICA SA, ABBA Pressen Gmbh sau BLIK. EKOLINEA ofera  servicii profesionale de  intretinere  si  depanare,  post  vanzare, in baza unui contract de prestari servicii, prcum si asistenta tehnica la montaj si punere in functiune si pentru activitatea de mentenanta.

Ce este o presa balotat deseuri?

Presele de balotat sunt folosite pentru a reduce volumul de materiale eliminate ca deseuri de dimensiuni mari (carton, hartie, ambalaje din plastic, sticle PET etc). Dupa ce sunt comprimate, materialele sunt grupate intr-un balot, care este usor de depozitat si manipulat. Beneficiile sunt evidente: economisiti spatiu si mana de lucru, bani pentru colectarea deseurilor precum si timp, imbunatatind in acelasi timp igiena si curatenia de la punctul de lucru.
Tipuri de prese oferite de EKOLINEA

Prese verticale

  • Unicamerale cu capacitate mica
  • Unicamerale cu capacitate medie
  • Unicamerale cu capacitate mare
  • Multicamerale

Prese orizontale

Prese pentru compactat butoaie metalice

Prese cu legare automata tip canal

Prese stationare

Tipurile de prese de balotat deseuri de la compania EkoLinea va ajuta in doua privinte. Astfel, ele sunt utile atat la reciclarea tuturor tipurilor de deseuri, cat si pastrarea unui mediu organizat, curat si lipsit de factori periculosi si poluatori. Aceste prese de balotat sunt utilaje puternice si durabile, ideale pentru operatiunile de balotare eficiente.

Fie ca detineti o afacere in domeniul comertului cu amanuntul, o companie logistica sau industriala, un hotel, magazin, sau fie ca lucrati in domeniul public, in fiecare zi se aduna cantitati mari de deseuri de plastic, carton sau metal. Cu ajutorul unei prese balotat pentru deseuri nu trebuie sa va mai faceti griji pentru depozitarea, gestionarea sau transportul lor.

Printre beneficiile oferite de o presa balotat putem enumera: contribuie la diminuarea factorului de poluare, compactare eficienta a deseurilor care reduce considerabil costurile de transport, depozitare si gestionare, procesul de balotare cu ajutorul acestei masini reduce drastic riscul accidentelor la manevrarea acesteia de catre angajati, presa de balotat deseuri presupune un consum minim de energie, ceea ce duce la o economie considerabila in ceea ce priveste costurile companiei.

Fie ca e vorba de deseuri feroase sau neferoase, la EkoLinea gasiti o varietate de prese de balotat in functie de necesitatile dumneavostra. De acum incolo nu trebuie ocupati spatiu pretios pentru a depozita deseurile sau sa va chinuiti cu un volum mare de deseuri atunci cand trebuie sa le transportati. Puteti resuce semnificativ acest volim simplu si efficient cu presele de balotat de la EkoLinea.

Anunțuri