98f445d5a43f7aa568348abaf29ae135Ferestrele termopan sunt cea mai buna alegere. Rezistente, durata lunga de viata, oferind izolare fonica si termica, ferestrele termopan sunt cea mai buna solutie oferita de lumea moderna.

Firma Premium Fenster are ca obiect principal de activitate comercializarea de usi si ferestre din termopan, precum si accesorii pentru acestea, la un raport avantajos calitate-pret. Punctele de lucru si show-room-urile firmei se situeaza in diverse locatii astfel incat clientii sa ii poate gasi mai usor pentru a avea acces la produsele care le vor aduce o multime de beneficii.

Firma are showroom-uri in Timisoara, Deva si Arad. Specialistii firmei sunt bucurosi sa vina in intampinarea cerintelor clientilor, cu solutii customizate pentru fiecare in parte. Premium Fenster are ca parteneri producatori renumiti in acest domeniu, precum Gealan, Veka Liderplast, KBE, Salamander, KBE, Liderplast sau Kommerling ce va asigura de faptul ca veti beneficia de produse capabile sa satisfaca chiar si cele mai exigente asteptari.

Ferestre termopan de la Premium Fenster

  • Salamander Premium 7 camere 

Tamplaria PVC salamander premium 7 camere de izolare cu geam tripan (3 randuri de sticla ),sunt cu un pas inaintea celorlalte sisteme,oferind linistea si siguranta pe care dumneavoastra o cautati.

  • Veka Effectline sau Softline cu 5 camere de izolare

EFFECTLINE este un sistem necoplanar avand adancimea profilului de 70 mm, doua garnituri de etansare si o geometrie interna impartita in 5 camere de izolare. Sistemul de fereastra VEKA SOFTLINE 70AD este intercompatibil cu sistemul de fereastra VEKA SWINGLINE.

  • Gealan 5/6 camere

Seria de profile S8000 IQ demonstreaza focusul constant al companiei GEALAN pe cerintele pietei de ferestre din PVC. La dezvoltarea acestui sistem cu adancime de constructie de 74 mm s-a urmarit indeosebi crearea unui profil cu proprietati deosebite de izolare termica, un design clasic, fara varsta pentru constructii eficiente, si stabilitate foarte buna.

  • KBE cu 5 sau 6 camere

Materialele din care sunt produse profilele si izolatia speciala pot fi separate si astfel se pot recicla in intregime. Combinatiile posibile cu izolatie speciala in profil, tehnologia de izolare prin lipirea geamului si posibilitatea montarii garniturii de mijloc reprezinta solutii de succes.

  • Liderplast cu 5 camere de izolare

Sistemul LIDERPLAST 70 mm pentru usi si ferestre este destinat solutiilor economice si constructive de baza, precum reabilitarea termica a locuințelor din marile orase sau a caselor din zona rurala.

  • Kommerling 6 camere

Kommerling 76 dispune de asa-numitele tehnologii actualizate, care ofera o gama larga de libertatea individuala de proiectare, de exemplu, variatii de culoare, sisteme compozite din aluminiu, solutii de ventilatie si izolante, dar si facilitati de lipire perfecta.

Acestea sunt doar cateva dintre modele de ferestre termopan oferite de Premium Fenster. Puteti alege dintr-o varietate de culori si dimensiuni in functie de preferintele dumneavostra. Alegand ferestre termopan de la Premium Fenster beneficiati de calitate, garantie si siguranta. Apelati cu incredere la echipa de specialisti a firmei si ei va vor ajuta sa faceti alegerea cea mai buna in functie de necesitatile dumneavoastra.

Reclame