Pentru etichetarea pachetelor, pentru printarea codului de bare si nu numai ai nevoie de echipamente performante. O imprimanta Videojet este exact produsul de care ai nevoie. Acesta se gaseste in oferta generoasa pe care compania Multitech o propune clientilor doritori. O multime de modele, fiecare avand propriile specificatii, se gasesc in oferta companiei, tot ce trebuie sa faci este sa iei legatura cu echipa responsabila care gestioneaza afacerea.

Indiferent de domeniul de activitate alege o imprimanta Videojet

Multitech este o companie responsabila care a decis sa colaboreze cu firme de top de peste hotare. Un puternic parteneriat este cel incheiat cu Videojet, lider in solutiile de marcare si codificare de la ora actuala. Multitech promoveaza produse marca Videojet si le comercializeaza la preturi avantajoase. Oferta este variata si cuprinde echipamente ce au la baza o tehnologie de ultima ora. Imprimanta Videojet este ideala pentru diferite domenii de activitate si se gaseste in diferite forme.

Inkjet Caractere Mici CIJ – este un echipament ce se bazeaza pe o tehnologie cu jet continuu de cerneala, ce se poate utiliza pe orice suprafata. Exista diferite modele pentru acest tip de echipament. Este ideal pentru marcarea informatiilor pe sticlele de bauturi, produsele cosmetice si de ingrijire, produsele lactate, fire, cabluri, etc.

Inkjet Termic TIJ – este vorba de o imprimanta cu jet de cerneala termica ideala pentru industria de ambalare. Este un echipament viabil, usor de utilizat, are o rezolutie ridicata, poate imprima coduri alfanumerice, coduri de bare si chiar grafice complexe. Se utilizeaza in etichetarea materialelor de constructie, produse farmaceutice, tutun si lista poate continua.

Inkjet Caractere Mari LCM – imprimanta cu grad mare de lizibilitate, rezolutie ridicata pentru caracterele mari, creat pentru marcare de inalta calitate, fiabila si precisa. Ca si aplicabilitate, se utilizeaza in marcarea produselor din carne, produselor de ingrijire, celor de panificatie si nu numai.

Marcarea cu laser – reprezinta o metoda de marcare non-contact. Si din aceasta categorie Multitech propune diferite modele. Beneficiaza de o viteza mare de imprimare, este usor de codificat si folosit. Se foloseste la etichetarea produselor alimentare, lactate, de panificatie si lista poate continua.

Transfer Termic TTO – reprezinta o solutie de marcare digitala. Este o imprimanta moderna ce asigura imagini de inalta rezolutie de pana la 300 dpi, beneficiaza de ecran tactil color, are la baza o tehnologie moderna si o mare aplicabilitate in diferite domenii.

Etichetare Print & Apply – este vorba de un aplicator de etichete. Acesta are rolul de a imprima etichetele si de a le aplica pe produsele dorite. Se utilizeaza in etichetarea produselor alimentare, cosmetice, etc.

Comanda o imprimanta Videojet de buna calitate

Toate echipamentele prezentate sunt performante si apartin unui producator de top. Alege o imprimanta Videojet care se potriveste cu necesitatile tale. Daca nu stii ce tip de imprimanta sa alegi, atunci ai putea sa ceri ajutorul celor de la Multitech. Ei cunosc specificatiile tehnice exacte si iti pot recomanda un produs ideal pentru nevoile tale. Poti contacta compania sunand la numarul de telefon 0268.272.300. Comanda o imprimanta Videojet si bucura-te de un echipament modern, fiabil si rezistent in timp.

Reclame