Aveti domiciliul pe raza județului Neamț? Aveți de recuperat niște bunuri sau de pus în aplicare o decizie a instanței de judecată? Trebuie sa realizati procedurile necesare pentru vizitarea copilului dumneavoastra minor? Trebuie sa intrati in posesia unei locuinte mostenite sau confiscate? Atunci este necesar să apelați la un executor judecătoresc. Unul dintre ei este executor judecatoresc Cornel Cotoi, acesta fiind foarte apreciat de catre numerosi clienti.

Atributiile pe care le are executor judecatoresc Cornel Cotoi

Executorul judecătoresc este acea persoană juridică care este licențiată în Drept și care are responsabilitatea de a trece la punerea în aplicare a dispozițiilor titlurilor executorii date de către instanțele de judecată. Atributiile pe care le are executor judecatoresc Cornel Cotoi sunt multiple: recuperează pe cale amiabilă orice creanțe, comunică actele de procedură, oferă consultanță cu privire la constituirea actelor constituționale, întocmește procese verbale de constatare, face executări indirecte (urmărirea mobiliară și imobiliară a creanțelor) și executări directe (evacuări, încredințarea minorului, vizitarea minorului, puneri în posesie, predări de bunuri etc.), constată unele situații de fapt, inventariază bunuri, face confiscări etc.

 

Care sunt conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca o persoana pentru a putea detine functia de executor judecatoresc?

 

Pentru a putea profesa ca executor judecatoresc este nevoie de o pregatire temeinica, pe durata mai multor ani si bineinteles de studii in domeniul Dreptului. In cazul in care cineva isi propune sa ajunga executor judecatoresc, trebuie sa indeplineasca mai multe conditii: sa aiba cetatenie romana, sa aiba domiciliul pe teritoriul Romaniei, sa nu aiba antecendente penale si sa aiba minim 2 ani experienta pe un post de stagiar. Funcția de executor judecătoresc presupune o rezistență la stres, deoarece aplicarea deciziilor este, în multe cazuri, destul de greu de îndeplinit. Legea care privește executorii judecătorești este Legea 188/ 2000, republicată în 2011, structurată în 6 capitole și 73 de articole, și publicată în Monitorul Oficial în același an. Această lege o puteți consulta accesand site-ul dreptonline.ro/legislatie/lege_executori.php.

Cine este executor judecatoresc Cotoi Cornel?

Executor judecatoresc Cotoi Cornel este absolvent al Facultății de Drept ˝Mihail Kogălniceanu˝ din Iași, iar în prezent este unul dintre cei mai buni si bine pregatiti executori judecătorești din România, care își desfășoară activitatea pe in județul Neamț. Foarte multi clienti apeleaza cu incredere la serviciile sale, pentru a putea solutiona unele probleme, in termeni legali si intr-un timp scurt.

Optati pentru rezolvarea problemelor dumneavoastra la executor judecatoresc Cotoi Cornel

Dacă doriți să apelați si dumneavoastra la serviciile oferite de executor judecatoresc Cotoi Cornel, puteti sa luati legatura cu acesta prin telefon sau mergand direct la sediul sau din municipiul Piatra Neamt. Nu ezitati sa apelati la executor judecatoresc Cotoi Cornel pentru a beneficia de seriozitate, incredere, calitate si preturi accesibile. Problemele dumneavoastra vor fi tratate cu respect, iar in cel mai scurt timp posibil se va incerca solutionarea lor, respectand termenii legali. Acum, recuperarea creantelor,vizitarea copilului minor, punerea in posesia de bunuri, este mult mai simpla, gratie serviciilor oferite cu maxima seriozitate de catre executor judecatoresc Cotoi Cornel din Piatra Neamt.

Reclame