Se spune ca mainile sunt cartea de vizita a unei femei, ceea ce determina pe majoritatea dintre ele sa acorde o atentie speciala acestui aspect. Asadar, indiferent de varsta si ocupatie, femeile trebuie sa se asigure ca ungiile si mainile sunt mereu ingrijite. Indiferent ca alegeti culori discrete, lac incolor sau culori vii si puternice, unghiile dumneavoastra trebuie sa arate mereu bine, iar complimentele nu vor intarzia sa apara.

Desigur, pentru ca acest lucru sa poata fi posibil sunt necesare doua lucruri: niste unghii puternice si frumoase si un lac de unghii rezistent, de calitate superioara. Pentru aceasta, Sergal Nails va propune oja semipermanenta, disponibila intr-o gama variata de culori. Noi va oferim diverse produse si servicii de ingrijire, precum cosmetice profesionale, accesorii manichiura, pedichiura si multe altele. mai mult, ofertele noastre se adreseaza atat persoanelor fizice, cat si saloanelor sau firmelor, asa ca toata lumea este asteptata.

V-ati saturat sa va refaceti unghiile la 3- 4 zile? In cazul in care doriti sa scapati de aceasta situatie jenanta, este timpul sa incercati oja semipermanenta. Aceasta este rezistenta, are un aspect natural si un luciu nemaipomenit si se poate aplica la salon sau chiar la dumneavoastra acasa.

De ce sa folosesti oja semipermanenta?

In ultimii ani, oja semipermanenta a devenit extrem de populara, in ciuda trendului de a-ti pune inghii false/tehnice. Oja semipermanenta reprezinta o alegere mult mai buna, mai sanatoasa si desigur, mult mai accesibila din punct de vedere material. In comparatie cu oja clasica, aceasta se diferentiaza doar printr-o rezistenta mult mai crescuta, un luciu mai puternic si prin modul de aplicare, care necesita o lampa cu raze UV.

Din cauza faptului ca procedeul de aplicare al ojei semipermanente este putin mai complex, fiind necesara o lampa cu raze UV, acest lucru implica faptul ca trebuie sa mergem la un salon specializat. Desigur, in cazul in care dispuneti de un aparat ca cel utilizat in saloane, puteti sa va realizati manichiura chiar acasa. Nu aveti nevoie de nimic altceva, decat de respectarea pasilor obisnuiti, obligatorii inainte de aplicarea oricarui tip de oja: indepartarea cuticulelor, netezirea suprafetei unghiilor, degresarea acestora, aplicarea unei baze incolore, dupa care se poate aplica si oja semipermanenta.

Astfel, aveti avantajul unei manichiuri care va rezista pana la 3 saptamani, fara ca aspectul unghiilor dumneavoastra sa aiba de suferit. Indiferent de forma si marimea unghiilor dumneavoastra, puteti apela cu incredere la acest tip de oja, iar rezultatele vor fi excelente.

De unde puteti comanda oja semipermanenta?

Sergal Nails va asteapta cu o gama larga de accesorii pentru manichiura si pedichiura, printre care si oja semipermanenta. Produsele noastre sunt profesionale, astfel ca pot fi utilizate atat in saloane specializate, cat si acasa. Este disponibila intr-o paleta larga de culori si texturi, la preturi mai mult decat avantajoase!

Asadar, daca v-ati saturat sa va ascundeti unghiile din cauza ojei sarite, uitati de lacul clasic pentru unghii si incercati oja permanenta oferita de Sergal Nails!

Reclame