servicii funerare obor

De servicii funerare Obor poate beneficia oricine, intr-un asemenea moment aveti nevoie de un astfel de ajutor.

Servicii funerare Obor – oferite de catre compania Agentia Funerara Paul.

Agentia Funerara Paul este prezenta in trei zone ale Bucurestiului si anume: pe strada Theodor Pallady numarul 2, la Piata Obor – intrarea prin spatele pietei vizavi de Pompe Aversa si pe soseaua Pantelimon numarul 340-342 in incinta spitalului Pantelimon langa Biserica. Deasemenea puteti lua legatura cu acestia sunand la unul dintre cele doua numere de telefon existente pe site.

Cel mai bune servicii funerare Obor o sa le primiti doar de la aceasta companie care si-a creat un renume datorita calitatii acestor servicii.

Cele mai bune servicii funerare Obor.

Compania Agentia Funerara Paul activeaza pe piata de peste 15 ani, de aceea seriozitatea si promptitudinea acestora vor fi cele mai important aspect care o sa demonstreze ca alegerea facuta este cea mai buna. Doar asa dumneavoastra o sa puteti aduce decedatului un ultim omagiu decent, incununat si presarat cu respect si recunostinta aratand totodata cat de important a fost acesta in viata sa. Servicii funerare Obor o sa va aduca toate acestea si nu numai.

Compania pune la dispozitia clientiilor sai pachete atat pentru domiciliu cat si pentru spital. Pachetele pentru domiciliu incep de la suma de 399 lei si se termina la suma de 4499 lei, diferenta dintre ele consta in multitudinea serviciilor oferite, cu cat acestea sunt mai complexe cu atat suma de bani va creste. Pachetele pentru spital incep de la suma de 549 lei si pot ajunge pana la suma de 1449 lei.

Deasemenea pentru pensionarii cu talonul de pensie se va face un pachet gratuit. Diferentele intre toate aceste pachete tin de compexitatea lor , acestea pot include: batiste, lumanari, doliu piept, banut, jerba, coliva, vin , prosoape medii, prosoape mari, doliu pe usa , toiag, sicriu, cruce scrisa, imbalsamare decedat, imbracat decedat, transport sicriu la domiciliu si multe alte servicii.

Servicii funerare Obor – pentru linistea dumneavoastra.

Servicii funerare Obor va ofera cea mai complexa gama de servicii pe langa pachetele funerare mai va ofera si aranjamente florare, accesorii funerare,  organizare parastase, urne funerare, trasport funerar.  Agentia Funerara Paul va ofera servicii funerare Obor pentru ca dumneavoastra sa fiti linistit intr-o zi atat de trista si de indurerata. Aceasta companie www.funerare-nonstop.ro va pune la dipozitie servicii funerare non-stop pentru ca dumneavoastra sa puteti apela cu incredere oricand la serviciile oferite de catre acestia. Doar aici o sa gasiti cele mai bune si cele mai accesbile solutii in functie de bugetul dumneavoastra.

Daca simtiti ca sunteti coplesit de durere si ca nu mai aveti puterea necesara pentru a va ocupa de inmormantarea persoanei decedate atunci trebuie sa lasati o firma profesionista sa se ocupe de toate acestea. Aveti nevoie se cineva de nadejde care sa se ocupe de toate aceste ascepte cu seriozitate si cu o atentie deplina. De aceea trebuie sa colaborati cu aceasta companie, doar aici rezulatele vor fi pe masura asteptarilor dumneavoastra.