Viata fermierilor si a crescatorilor de pasari nu este una usoara, in fiecare zi, un fermier are aproximativ acelasi program, se trezeste la cantatul cocosului, si adoarme cand adorm si animalele din ferma, sau atunci cand isi termina treaba, ceea ce de multe ori este seara tarziu. Ecotec Sibiu, vine sa sustina adevaratii fermieri prin intermediul solutiilor performante de gestiune a dejectiilor provenite de la animale. Prin gama completa de solutii de pompare, cum ar fi paleta de pompe cu pistoane rotative dar nu numai, incercam sa fim de folosfiecarui client pe care il avem.

Principiul de functionare al unei pompe cu pistoane rotative

Aceste pompe cu pistoane rotative funcfioneaza cu ajutorul unor discuri speciale ce prezintă decupaje in care lichidul ce trebuie pompat intra, fiind la rândul lui împins spre ieșirea pompei.Acest gen de pompa este perfect pentru transportul lichidelor ce au o masa solida de pana la 30 de procente. Alte tipuri de pompe ar fi avariate in acest gen de aplicatie, dar gama de pompe cu pistoane rotative pe care v-o punem la dispozitie este perfecta pentru acest gen de aplicatii.

Avantajele unei pompe cu pistoane rotative

Avantajele pe care aceste pompe cu pistoane rotative le au fata de alte tipuri de pompe, sunt net superioare si recomanda pe deplin utilizarea acestora pentru acest tip de solicitari.

Indiferent de model, la aceste pompe cu pistoane rotative principiu de functionare este acelasi. Presiunea de absortie este creeata prin rotirea in sensuri contrarii a dou axe prevazute lobi speciali proiectati pentru a se crea o etanseizare intre acestia si corpul metalic al pompei.

Desi debitul de iesire la acest gen de pompe cu pistoane rotative nu este unul foarte mare, acesta este mai mult decat suficient pentru a acoperii necesitatile impuse de gestionarea dejectiilor animalelor dintr-o ferma.

Deoarece vorbim de un mecanism complex, un aspect pozitiv intalnit la toata gama de pompe cu pistoane rotative este acela ca este foarte usor de intretinut. Capacul pompei poate fi dat jos prin desfacerea piulitelor de prindere, facand astfel mult mai facila curatarea elementelor mobile alei pompei.

In mare parte, aceste pompe cu pistoane rotative pot fi conectate atat la motoare electrice trifazate de 400 de volti, sau daca nu exista o sursa de curent, aceste pompe cu pistoane rotative pot fi cuplate printr-un ax cardanic la un motor pe benzina sau motorina. Astfel, prin posibilitatea dubla de angrenare a acestora, se ofera un grad sporit de fiabilitate.

Deoarece dorim sa oferim solutii reale si fiabile, punem la dispozitia clientilor nostri o gama completa de compresoare si pompe destinate oricarui tip de necesitati ce pot aparea intr-o ferma, dar nu numai, si totodata oferim intreaga gama de accesorii si piese de schimb atat pentru produsele comercializate de noi, cat si piese de schimb pentru o paleta mare de producatori.

Asadar, va stam la dispozitie cu gama noastra de pompe cu pistoane rotative ce poarta garantia calitatii germane, dar si cu o echipa tanara, motivata si pregatita de profesionisti ce oricand va pot oferi solutii pentru orice gen de provocare.