scaune birou

In aceasta societate in care ne petrecem tot mai mult timp la birou este esential pentru sanatatea noastra sa utilizam produse care ne ajuta sa ne mentinem coloana vertebrala intr-o pozitie corecta, dar confortabila. Astfel ca alegerea unor scaune birou potrivite este foarte importanta. Daca stiti ca veti petrece o buna parte din zi la birou pe acelasi scaun si acesta nu este confortabil, este cazul sa faceti o schimbare ca sa nu aveti de suferit pe termen lung. Pe siteul www.scaune-online.ro veti gasi scaune birou pentru diferite tipuri de situatii: pentru directori si pozitii manageriale, pentru salile de conferinta sau cele de asteptare, sau scaune birou simple pe care le puteti utiliza chiar si acasa in fata calculatorului.

Aceasta companie este unul dintre cei mai mari comercianti de mobila si saltele din domeniul online. Puteti achizitiona scaune birou direct de pe site sau vizitand showroom-ul lor din capitala.

Scaune birou

De obicei, pentru persoanele cu functii mai inalte in companie se achizitioneaza scaune birou directionale. Acestea au un aspect mult mai impunator si stau ca dovada a faptului ca persoana respectiva este la un nivel superior. De obicei aceste scaune birou sunt ergonomice si confectionate din materiale de cea mai buna calitate precum pielea ecologica. Aceste scaune birou pot fi alese in diferite culori, dar de obicei se opteaza pentru clasicul negru sau uneori maro. La cele mai multe dintre modele, pielea din zona sezutului si a spatelui, acolo unde exista contact direct cu corpul, este perforata pentru a permite circulatia aerului si pentru a-i permite corpului sa respire. Puteti sa reglati cu mare usurinta inaltimea acestor scaune birou, cu ajutorul unei simple manete. Pentru a permite o foarte buna flexibilitate si dinamizare a actiunilor, aceste scaune birou sunt de obicei prevazute cu roti astfel incat le puteti deplasa usor prin incapere. Pentru persoanele mai excentrice, exista scaune birou si in culori mult mai vii, dar si scaune dotate cu functie de masaj. Acestea au in jur de 6 programe de masaj pe care le puteti utiliza la 3 nivele diferite de intensitate.

Scaune birou de asteptare

De obicei aceste scaune birou de asteptare nu sunt dotate cu roti si au un cadru metalic stabil. Unele modele sunt realizate din piele ecologica umpluta cu burete si sunt perfecte pentru birouri sau Sali de conferinta. Exista insa si scaune birou cu o structura mai subtire si un aspect foarte modern, recomandate in special pentru holurile de vizitatori din companii sau pentru salile de conferinta.

Scaune birou la preturi avantajoase

Pentru biroul de acasa sau in cazul cubiculelor din unele companii, se recomanda achizitionarea unor scaune birou ergonomice, fara manere si cu roti pentru a permite o flexibilitate mare a persoanei care il utilizeaza. Echipa MobShop.ro va ofera o gama variata de scaune de birou si nu numai. Puteti achizitiona si scaune pentru bucatarie sau bar sau scaune pentru relaxare. Aveti la dispozitie o multime de optiuni astfel incat sa puteti face alegerea potrivita la un pret foarte bun.

Reclame