adeziv parchet

Sezonul estival se apropie cu pasi din ce in ce mai repezi, iar cei care lucreaza in constructii se pregatesc de treaba. Fie ca vreti sa va redecorati locuinta, fie ca vreti sa va construiti una noua, un adeziv parchet este un produs de care aveti neaparata nevoie. Aceasta, in speciala daca este unul de calitate, va garanteaza buna executie si rezistenta in timp a lucrarii pe care o realizati.

Compania Decolandia comercializeaza adeziv parchet de o calitate superioara, produs de Wakol, unul dintre liderii din Germania in acest domeniu. Acest tip de adeziv garanteaza o executie perfecta a lucrarii pe care o realizati si este usor de folosit.

Va oferim posibilitatea de a alege din mai multe variante de adeziv parchet in functie de propriile necesitati. Astfel, puteti opta pentru adezivul bicomponent PU225 care este renumit pentru puterea sa mare de prindere, sau puteti alege adezivul silanic, disponibil in doua variante: MS230 care are o structura elastica si MS260 cu structura rigid-elastica.

In cazul in care parchetul pentru care aveti nevoie de adeziv este unul finisat, recomandarea nostra este sa folositi un adeziv silanic monocomponent. Si asta pentru ca suprafata finisata sa nu fie afectata in timp de actiunea adezivului. In ceea pe priveste parchetul nefinisat, acesta poate fi montat in siguranta cu ajutorul unui adeziv bicomponent care are o putere mare de prindere.

Astfel, in functie de propriile necesitati, aveti posibilitatea de a alege tipul de adeziv pentru parchet care este cel mai potrivit pentru dumneavoastra. Pentru oricare tip ati opta, rezultatul va fi unul foarte bun, deoarece aceste produse au o calitate foarte buna.

Decolandia – adeziv parchet ieftin si consultanta

Compania www.Decolandia.ro comercializeaza produse pentru montarea parchetului fabricate de liuderi in domeniu, precum Wakol si Loba, care sunt renumite in Germania si in toata lumea pentru calitatea pe care o ofera. Preturile pe care noi le practicam in comercializarea acestor produse sunt scazute si potrivite pentru orice tip de buzunar.

Deasemnea, pentru a va ajuta sa alegeti cel mai bun adeziv parchet, in magazinele noastre veti beneficia de o consultanta profesionista. Parchetul nu poate fi montat cu ajutorul oricarui tip de adeziv, pentru ca unele ar putea sa ii dauneze. Datorita fatului ca dezivii pentru parchet au caracteristici tehnice diferite, in functie de elasticitate, puterea de prindere, posibilitatea curatarii urmelor, nu toate produsele sunt compatibile cu tipul de parchet pe care l-ati ales. De aceea noi suntem aici pentru dumneavoastra, pentru a va explica aceste lucruri si pentru a va ajuta sa luati cea mai buna decizie.

Va invitam sa ne vizitati cu incredere reteaua noastra de magazine care este extinsa in aproape toata tara si sa cereti ajutorul consultantilor pe care vi-i punem la dispozitie. Acestia sunt profesionisti, bine pregatiti si intotdeauna amabili si gata sa va ajute sa luati cea mai buna decizie.

Pe langa asta, la cerere, puteti beneficia de o consultanta la domiciuliul dumnevoastra, pe care unul dintre reprezentantii companiei noastre o va efectua in mod profesionist.

Anunțuri