Va ganditi sa cumparati pentru locuinta sau biroul dumneavoastra un convector electric? Ati auzit de la prieteni ca folosind un convector electric se bucura de confort si se declara multumiti? Daca da, varianta ideala este reprezentata de apelarea la firma Cabsat care va pune la dispozitie convector electric Nobo la cel mai bun pret de pe piata.

Informatii utile despre firma Cabsat, prin intermediul careia puteti sa va cumparati un convector electric Nobo

Cabsat este o firma cu profil electric, care a fost infiintata in urma cu 15 ani, avand sediul in localitatea Odorheiu Secuiesc. Aceasta se ocupa cu comercializarea utilajelor si materialelor electrice, dar si cu executarea de lucrari de instalatii electrice si lucrari care prevad sistemele de curenti slabi. Echipa de angajati ai acestei firme vine in ajutorul celor interesati cu solutii complete, viabile si eficiente. Datorita experientei acumulate, a seriozitatii si calitatii produselor oferite, aceasta firma este una apreciata de tot mai multi clienti din intreaga tara. Datorita firmei Cabsat puteti acum achizitiona in conditii avantajoase un convector electric Nobo.

Caracteristici importante ale unui convector electric Nobo

Un convector electric Nobo preia aerul rece din incapere, in partea de jos si il filtreaza si il incalzeste, transformandu-l in aer cald, pe care il ridica usor spre tavan, reusind astfel sa incalzeasca intreaga incapere, intr-un timp scurt. Cele mai importante avantaje pe care le are un convector electric Nobo sunt:

  • nu este zgomotos
  • aerul in incapere este recirculat
  • exista variante care se pot amplasa pe podea sau se pot prinde de perete
  • are forma subtire, inalta, nu ocupa mult loc

Atunci cand cumparati un convector electric Nobo, trebuie sa tine cont de mai multe caracteristici:
–     puterea termica-
conteaza foarte mult care este puterea termica pe care o are un convector electric Nobo. In functie de spatiul pe care doriti sa il incalziti, trebuie sa alegeti cat de mare trebuie sa fie puterea termica a acestui convector electric Nobo.

–   gradul de siguranta- un convector electric Nobo prezinta un grad sporit de siguranta, indiferent daca ne referim la unul care este asezat pe podea sau unul de perete. Un convector electric Nobo este fixat pe podea prin intermediul unor elemente speciale, care nu il lasa sa se rastoarne. De asemenea, fata de un calorifer electric de exemplu, nu sunt elemente fierbinti la suprafata, deci nu se pot produce accidente, iar copiii, care sunt cei mai predispusi la astfel de situatii, sunt feriti de arsuri.

–   designul: stilul si functionalitatea- un convector electric Nobo are o forma eleganta, este un produs ergonomic. Se poate monta cu usurinta atat intr-un birou, cat si intr-o camera intr-o casa mobilata modern.

–     beneficii: asemeni oricaror alte lucruri, trebuie sa tinem cont si de beneficiile aduse de un convector electric Nobo. Acesta trebuie sa furnizeze o cantitate de caldura suficienta pentru incalzirea camerei pentru care il cumparam, trebuie sa fie prevazut cu un termoregulator, sa aiba termostat de siguranta, sa iba protectie atat in caz de inghet, cat si la supraincalzire.

Apelati cu incredere la firma Cabsat pentru a cumpara un convector electric Nobo

Nu ezitati sa contactati aceasta firma, pentru a achizitiona la un pret avantajos un convector electric Nobo. Pentru a afla mai multe detalii despre aceasta firma, aveti la dispozitie site-ul produse-electrice.ro.

Reclame