Daca vreti sa achizitionati un motocultor de cea mai buna calitate la un pret corectaccesati AgroMall.ro, unde gasiti nu doar informatii importante ci si o varietate de modele de motocultoare din care sa alegeti. Magazinul online AgroMall.ro este administrat de firma RECOLD TOOLS, o societate cu capital romanesc ce se ocupa cu vanzarea utilajelor agricole si de constructii de peste 10 ani de zile.

Firma Recold Tools doreste sa ofere clientilor o gama variata de scule si utilaje toate in acelasi loc. Firma s-a dezvoltat rapid avand cerere de la clienti din intreaga tara. Cu o experienta ridicata in domeniu, firma a reusit sa identifice si sa colaboreze cu succes cu cei mai buni producatori din tara si din strainatate, iar multe dintre produse sunt de import propriu.

Cate tipuri de motocultoare exista? 

  1. Motocultor Hobby – masina care foloseste sistemul de transmisie cu melc-roata melcata sau cu transmisie prin curea de la motor la distributie si cu lant de la distributie la freze. Latimea frezelor nu depaseste mai mult de 80 -90 cm. Suprafata de lucru recomandata este intre 1000 mp si 5000 mp.
  2. Motocultor Semiprofesional – masina care foloseste lant si cutie de viteze. Latimea frezelor este intre 80 cm si 100 cm, cutitele sunt fixate fie pe bara cilindrica fie pe bara hexagonala, adancimea de lucru poate ajunge pana la 20-22 cm.

Specificatii motocultoare oferite pe AgroMall.ro

  • Putere: 7 CP
  • Viteze: 2 viteze inainte, 1 viteza inapoi
  • Latime de lucru: 600-800-1000 mm
  • Adancime de lucru: pana la 30 cm
  • Transmisie: Lant si curea

De ce sa alegi firma Recol Tools?

– Toate produsele comercializate sunt noi si testate inainte de livrare, deci este garantia ca clientul nu primeste un produs uzat sau defect.
– Toate produsele comercializate sunt insotite de documente fiscal si de certificat de garantie de 12, 24 sau 36 de luni.
– Toate produsele comercializate sunt insotite de instructiuni de utilizare in limba romana(99%) sau engleza.
– RECOLD TOOLS SRL ofera posibilitatea returnarii produselor achizitionate in termen de 10 zile de la cumparare.
– Suportul tehnic este oferit gratuit pentru orice produs. Personal calificat si amabil gata sa raspunda solicitariilor venite din partea clientilor.
– Preturi scazute si competitive.
– Multiple metode de plata: plata la showroom, ramburs, transfer bancar, depunere direct in cont. In curand si plata electronica cu cardul.
– Multiple metode de livrare: Urgent Curier, Fan Courier, Cargus, Sprint Curier, Nemo Express. RECOLD TOOLS SRL asigura livrarea produselor pe intreg teritoriul Romaniei.

Acestea sunt doar cateva dintre modelele de motocultoare oferite pe siteul AgroMall.ro. Daca nu stiti ce model sa alegeti, apelati cu incredere la specialistii firmei si ei va vor ajuta sa faceti alegerea cea mai potrivita. De asemenea, firma ofera si produse la promotii, pentru ca tu sa iti poti achizitiona toate echipamentele necesare pentru munca in gradina. Puteti comanda direct pe site sau prin telefon, la numerele afisate pe siteul AgroMall.ro.

Reclame