Unii conducatori auto au nevoie de tahografe digitale in permanenta, conform legii date la 1 ianuarie 2007. Toate vehiculele ce se afla la prima inmatriculare trebuie sa aiba astfel de dispozitive, tahografe digitale, pentru a fi montate in vederea indicarii si scrierii automatizate a datelor referitoare la autovehicul. Astfel, tahografele digitale insumeaza toate datele referitoare la cursa autovehiculului dar si la timpii de lucru ai unor conducatori auto. Fomco Prodimpex vine cu cele mai bune solutii in aceasta privinta, si ofera tahografe digitale de cea mai buna calitate.

Ce sunt si la ce folosesc tahografele digitale?

Putini dintre noi am auzit de tahografe digitale, insa acestea sunt aparate extrem de utile conducatorilor auto. Tahografele pot fi analogice, digitale ori modulare sau mecanice. Tahografele digitale sunt cele ce au capacitatea de a citi informatiile din cutia de viteze sau din computerul de bord al masinii. Apoi aceste tahografe digitale transmit aceste informatii pretioase la tahograf. Pentru a inregistra activitatea conducatorilor auto, tahografele digitale folosesc carduri si imprimante cu banda. Modul de functionare al acestor tahografe digitale este, pe cat de simplu pare, pe atat de complex ca si mecanism. Diagrama finala nu se poate manipula, ci sistemul este complet iar datele sunt stocate pe un card cu chip si intr-un fel de memorie de masa interna. In afara de tahografele digitale mai exista si tahografele analogice care se folosesc mai ales pe autovehicule mai vechi, din anii 70-80, iar tahografele modulare inregistreaza datele pe diagrame. Daca nu stiti de unde sa achizitionati cele mai bune tahografe digitale, atunci nu mai trebuie sa cautati si sa colindati magazinele. Tahografele digitale de calitate se gasesc la magazinul Fomco Prodimpex.

Fomco Prodimpex – specialist in tahografe digitale

Fomco Prodimpex va ofera cele mai noi modele de tahografe digitale. Fomco Prodimpex este reprezentantul oficial in tara noastra a unor companii de renume in domeniu, si aici mentionam indeIB, Actia, Romatic si Stoneridge Electronics. Fomco Prodimpex va ofera numai produse si servicii de calitate, aici incluzand tot ceea ce tine de tahografele digitale. Oferta Fomco Prodimpex include tahografe digitale, statii radio CB, limitatoare de viteza, tahografe analogice, sisteme de localizare si masurare a consumului combustibilulu, etc. Fomco Prodimpex comercializeaza nu numai tahografe digitale noi, ci si second hand si reconditionate, perfecte pentru orice buzunar. Numai la Fomco Prodimpex veti gasi tahografe digitale noi, second hand, precum si piese de schimb pentru intreaga gama de astfel de produse. Modelele de tahografe digitale comercializate de catre compania Fomco Prodimpex  functioneaza la 12V si 24V, fiind extrem de fiabile, de ultima generatie. In fiecare judet al Romaniei veti gasi cu siguranta reprezentanti oficiali ai companiei Fomco Prodimpex, lucru care faciliteaza foarte mult distribuirea produselor. Oferta companiei Fomco Prodimpex este extrem de tentanta si va permite achizitionarea de tahografe digitale de ultima generatie la cele mai bune preturi!

Anunțuri