Te-ai saturat de frigul din casa? O centrala iese din discutie? Din fericire exista metode mult mai practice pentru a avea caldura intr-o locuinta. Cea mai noua inovatie o reprezinta sistemul de incalzire sub pardoseala. Montat corespunzator iti va asigura caldura de care ai nevoie.

De cate ori nu s-a intamplat sa vii de afara inghetat si sa intri intr-o camera insuficient incalzita? Acest lucru iti produce disconfort, iar temperatura scazuta iti poate afecta sanatatea. Exista destul de multe metode pentru a-ti incalzi locuinta, insa de cele mai multe ori aceste metode nu sunt eficiente, sau sunt prea scumpe.

La cine sa apelez pentru incalzire sub pardoseala?

Compania Jovis 98 Trading vine in ajutorul clientilor cu sisteme de incalzire moderne pentru interior si pentru exterior. Din principalele produse comercializate fac parte: incalzire sub pardoseala, panouri ultrasubtiri si ultrausoare, degivrare, topirea zapezii, aparate apa calda, cabluri incalzitoare, izolatie termica, termostate programabile, cabluri incalzire autoreglabile, incalzitoare apa ionice, degivrare suprafete exterioare, degivrare burlane, degivrare jgheaburi, degivrare acoperis, cabluri degivrare conducte, termostate analogice, etc.

Compania se adreseaza atat consumatorilor casnici, cat si celor care detin diferite spatii industriale. Sistemele sunt comercializate la cele mai mici preturi si beneficiaza de calitate superioara.

Incalzire sub pardoseala – o metoda optima pentru a asigura caldura necesara in locuinta

Sistemele de incalzire sub pardoseala sunt mult mai practice si nu ocupa spatiu. Utilizandu-le vei elimina caloriferele inestetice, sau alte radiatoare si vei castiga spatiu. Aceste sisteme permit incalzirea rapida si uniforma a unui spatiu suficient de mare, in plus au un consum minim de energie. Temperatura din incapere poate fi controlata in functie de preferinte. Se monteaza indiferent de pardoseala pe care o ai. Aceste sisteme de incalzire sunt compatibile cu gresia, piatra, cimentul, marmura, parchetul, gazonul sau alte tipuri de pardoseala.

Sistemul de incalzire sub pardoseala poate fi montat in propria locuinta, sau chiar si in diferite spatii comerciale si nu numai. Montarea se face cu usurinta si intr-un timp redus, in plus sistemul este silentios si complet inodor.

Ai grija de sanatatea ta si a celor din jur. Din cauza caldurii reduse din locuinta, atat tu cat si cei din jurul tau se pot imbolnavi. Apeland la aceste sisteme de incalzire sub pardoseala nu numai ca vei mentine o temperatura constanta si placuta in locuinta, dar vei imbunatati si calitatea aerului.

Sistemele de incalzire sub pardoseala sunt o adevarata inovatie in randul sistemelor de incalzire, au o fiabilitate ridicata, dureaza un timp indelungat, nu necesita mentenanta, asigura un confort inegalabil, si in plus sunt silentioase. Tot ce ai nevoie pentru o locuinta moderna si incalzita.

Daca esti interesat sa achizitionezi produse de calitate atunci apeleaza la Jovis 98 Trading. Pentru mai multe informatii intra pe pagina online Incalzire-Pardoseala.com. Compania are sediul in Bucuresti, Str. Gorunului, Nr. 10. Pentru a intra in legatura cu personalul de la Jovis 98 Trading suna la numarul de telefon 0744.654.067, sau trimite un email la adresa office@jovis98.ro. Monteaza chiar azi sistemul de incalzire sub pardoseala si bucura-te de o locuinta incalzita si confortabila.

Reclame