motocoasa-rotakt-romtc87-650x489O data cu incalzirea vremii natura invie iar gradinile incep sa prinda contur. Pentru cei care isi doresc o gradina cu adevarat frumoasa si atragatoare trebuie sa investeasca in aparatura potrivita pentru realizarea activitatilor specifice gradinaritului. Gradinaritul este o activitate care presupune desfasurarea unor diverse actiuni si tehnologii menite pentru a obtine rezultate excelente. Insa pe langa aceste tehnologii din sfera gradinaritului este extrem de important sa aveti si produse de cea mai buna calitate care sa le sustina. Un exemplu foarte bun in acest sens este si motocoasa. Aceasta este unul din cele mai rapide si mai puternice echipamente de gradinarit care poate fi ales pentru amenajarea spatiilor verzi. Datorita tehnologiei speciale de cosit, motocoasa merita luata in considerare ca o investitie pentru ingrijirea curtilor si gradinilor. In scurt timp vei observa rezultate uimitoare indiferent de faptul ca este pentru prima data cand utilizezi o motocoasa; rapiditatea acestui produs te va scuti de foarte mult timp petrecut in spatiul verde. Practic, echipamentul se roteste simplu in semicerc de la dreapa spre stanga, avansand pas cu pas inainte.

Daca va doriti o motocoasa de calitate superioara atunci nu ezitati sa aruncati o privire pe oferta imbatabila a celor de pe http://www.rotakt.ro . Firma Rotakt activeaza pe piata echipamentelor tehnice din anul 1994. In present, aceasta detine produse extrem de fiabile ce provin de la producatori de renume din domeniu, multe din acestea fiind de import propriu. In present http://www.rotakt.ro are 6 puncte de lucru, in Ramnicu Valcea, in Dragasani si in Horezu. Printre cele mai reprezentative produse din gama firmei se numara utilajele agricole marca ROTAKT, produse de o foarte buna calitate si cu un grad ridicat de performanta.

Motocoasa de la www.rotakt.ro sau cum poti sa-ti eficientizezi activitatea!

In primul rand, o motocoasa este extrem de eficienta in gradinarit datorita faptului ca poate fi folosita cu brio atat pentru iarba inalta cat si pentru suprafetele mari.

In cazul in care iarba este foarte inalta sau vegetatie este rezistenta, o motocoasa marca Rotakt dispune de o tehnologie care ii permite efectuarea a doua sensuri de miscare. In prima etapa, se va reteza partea superioara a materialului de cosit printr-o miscare inspre dreapta iar apoi partea inferioara , prin miscarea in sensul opus. Astfel, materialul cosit ramane in aces caz in partea din stanga.

Nu va panicati nici daca aveti de cosit o suprafata mare deoarece puteti aplica metoda patratului. Motocoasa Rotakt permite efectuarea unor impartiri a suprafetei de cosit in patrate mici , astfel putandu-se lucre de-a lungul laturilor exterioare si pana la centru.

Daca aveti de cosit in jurul arbustilor sau a pomilor este recomandata efectuarea unei bolte prin folosirea aparatoarei de la motocoasa, instrument util de ghidare in acest caz. Astfel, aparatoare este dirijata de-a lungul tulpinii, rotindu-se in jurul tulpinii.

Alege o motocoasa marca Rotakt pentru rezultate excelente!

In functie de suprafata pe care trebuie sa o cosesti, puteti folosi diverse tehnici care sa va usureze munca. Cu motocoasa potrivita de la www.rotakt.ro si aceste tehnologii simple, rezultatele vor fi de invidiat.

Reclame