Jocurile ne ajuta sa mai iesim din rutina de zi cu zi, sa mai uitam de griji si probleme pentru un moment, sa ne relaxam si sa intram intr-o lume unde doar in vis putem ajunge. Alege Camera Misterelor oferit de Mistery Rooms Escape si vei avea parte de toate acestea.

Aduna-ti prietenii si hai si la Mystery Rooms Escape. Traieste o experienta reala de evadare dintr-o camera aleasa, unde vei fi incuiat alturi de ceilalti participanti. Aveti un anumit timp pentru a evada. Veti colabora si va veti pune din plin mintea la contributie!

Scopul acestui joc este de a te distra si de a te elibera de stresul cotidian. Ai mai multe optiuni de jocuri in functie de preferintele tale. Poate doresti sa primesti o mostenire, sa pleci intr-o calatorie misterioasa sau poate sa retraiesti iar copilaria?

Ce tip de jocuri ofera Mystery Roooms Escape?

  • Legacy
  • Journey
  • Enigma
  • Childhood

Team Building la Mystery Rooms Escape

Activitatile de team building pot face ca echipa ta ta fie mai unita si motivata, iar acest joc le va stimula atat competitivitatea cat si colaborarea intr-un mod cat mai inovativ si revigorant. Ce mod mai bun de a intelege si dezvolta echipa, daca nu participarea la o activitate de grup distractiva si fascinanta ce presupune rezolvari de probleme si avansarea catre un obiectiv final impartasit de catre toti membrii?

Cum poti accesa joc camera misterelor?

In oricare dintre camerele misterelor pot intra grupuri formate din 2 pana la 6 persoane. Poti opta in avans pentru una din cele doua variante de joc si tarif:

  1. Varianta de joc cu indicii are tarif fix pe ora, dar variabil in functie de numarul de participanti din care este format grupul tau: 2 persoane: 60ron/pers / 3 persoane: 50ron/pers / 4 persoane: 45ron/pers / 5-6 persoane: 40ron/pers. Timp: maxim 60 de minute
  2. Varianta de joc fara indicii are tarif fix de 0.75 RON/minut/persoana indiferent de numarul de participanti, tarif total variabil in functie de timpul ce va fi necesar pentru gasirea cheii finale pentru iesirea din camera. Pot participa grupuri formate din minim 3 persoane. Timp: maxim 90 de minute

Oferte active:
– Luni-vineri, intre 11:00-16:00, reducere de 15% pentru grupuri de minim 4 persoane (cu exceptia sarbatorilor legale).
– Reducerea tarifului la 50 RON/pers in Conspiracy pentru grupuri de minim 8 persoane.

Meriti un pic de relaxare si de pauza de la viata agitate de zi cu zi. Pentru o ora uita de tot si intra in lumea misterelor, fa-ti noi prieteni si pune-ti imaginatia la contributie.

Cu totii avem nevoie de un astfel de moment de relaxare, in care sa uitam de tot si sa patrundem intr-o lume plina de mistere si enigme. Va fi distractiv, incitant, poate frustant cateodata atunci cand nu vei reusi sa deslusesti misterele. Dar ce conteaza cel mai mult este ca iti vei face noi prieteni si vei lucra in echipa pentru a reusi.

Anunțuri