In ultimul timp auzim destul de des expresii precum “om de succes”, “afacere de succes”, “cariera de succes”. Ce inseamna succesul, de fapt? Pentru fiecare om inseamna altceva. In fiecare domeniu de activitate a avea succes inseamna altceva.

Pentru un tanar aflat la inceputul vietii profesionale succesul inseamna un loc de munca in domeniul in care vrea sa activeze sau la o companie pe care o admira. Pentru un profesionist cu multi ani de experienta in spate succesul poate inseamna sa-si deschida propria afacere. Pentru alti oameni succesul inseamna un salariu mare, o masina scumpa si vacante la hoteluri de cinci stele.

In domeniul productiei succesul poate inseamna o cifra de afaceri mari, clienti numerosi si multumiti, angajati satisfacuti de locul lor de munca. Intr-adevar, sa poate spune despre o companie care are un profit mare si devine lider pe piata ca este o companie de succes. Dar in spatele acestui succes stau mai multi factori: profesionalismul angajatilor si al managerilor, relatiile bune cu furnizorii si cu partenerii, capacitatea de a invata din mers si de a se adapta cerintelor pietei si baza materiala. Aceasta din urma cuprinde terenurile, bunurile imobile si echipamentele.

In productie echipamentele folosite sunt esentiale. Daca acestea nu sunt cel putin la fel de performante ca ale competitorilor, compania respectiva nu are nici o sansa sa se impuna pe piata. Firma P.H. Hidro Pneumatic vine in sprijinul firmelor din domeniul productiei cu echipamente hidraulice si pneumatice de calitate superioara.

Fondata in anul 1996, firma P.H. Hidro Pneumatic este distribuitor pe piata din Romania al echipamentelor pneumatice si hidraulice marca Parker Hannfin. Parker Hannfin e cel mai mare producator mondial de echipamente hidraulice si pneumatice.

Compania P.H. Hidro Pneumatic isi expune produsele in trei locuri ParkerStore, in Bucuresti, Sibiu si Galati.

P.H. Hidro Pneumatic distribuie pompa cu palete

Printre produsele comercializate de firma P.H. Hidro Pneumatic se numara si pompele hidraulice. Pompele hidraulice sunt echipamente folosite pentru a deplasa un lichid de la preiunea inferioara la presiunea superioara. Ele sunt de mai multe tipuri: pompe rotative, pompe cu roton, pompe cu membrane si pompe cu piston.

Pompa cu palete este o pompa rotativa. Pompe rotative sunt si pompele cu roti dintate si lant, pompele cu rotoare profilate, pompele cu surub si pompele cu roti dintate. Pompa cu palete din oferta companiei este de foarte buna calitate.

Cine foloseste pompa cu palete?

Pompa cu palete, ca si celelalte echipamente hidraulice, se foloseste in multe domenii: constructia de masini cu injectie, industria constructiilor de masini, agricultura, generarea energiei electrice, industria miniera si constructia de utilaje mobile.

Alte echipamente hodraulice din oferta firmei P.H. Hidro Pneumatic pe langa pompa cu palete sunt supapele de presiune, trusele de diagnosticare hidraulica, supapele de siguranta, cilindrii hidraulici, supapele de descarcare, valvele hidraulice, supapele de incarcare, motoarele hidraulice si supapele de sens.

Compania va propune si alte echipamente pe langa cele hidraulice: uscatoarele de aer comprimat, etansarile tije, lubrificatoarele de aer, etansarile rotative, filtrele pentru aer comprimat si multe altele.

Anunțuri