proiecte de case

Dupa o viata la bloc incepi sa visezi la casa ta si astfel te apuci sa cauti proiecte de case, sa iti faci planuri, sa nascocesti idei si sa speri ca intr-o zi visul tau va deveni realitate. Viata  la bloc inseamna pentru multi un chin; vecini care se cearta – poate pe planuri de case, ironic nu ? sau fac sex, dupa ce se cearta – galagios sau copiii lor au o energie debordanta, la fel ca in reclame. Toate acestea se reflecta asupra calitatii vietii tale si intr-un final iti afecteaza starea de bine, energia interioara sit e indeparteaza de acel ideal numit fericire.

Proiecte de case, planuri, bani, familie

Ideea de a locui la casa cu curte inseamna pentru multi dintre noi un vis, insa daca stam sa ne gandim bine si sa facem o cercetare atenta in jurul orasului unde locuim vom descoperi ca unele proiecte de casa  pot costa la fel cat o garsoniera. Astfel ne punem intrebarea: De ce sa nu ne construim o casa la curte si sa locuim in continuare la bloc ?

In mod cert trebuie sa indeplinsesti o serie de  cerinte pentru a avea un pret mai mult decat rezonabil atunci cand tragi linie dupa construirea unei case. Cu siguranta cerintele exagerate si produsele de lux sunt taiate din start de pe lista noastra.

Reguli pentru proiecte de case la un pret mic

  • Sa ne iti faci planuri pentru a construi casa intr-un cartier gen Pipera ( de langa Bucuresti ) sunt multe locuri care nu sunt in trend si poate nu au toate utilitatile necesare in  momentul in care va decideti sa cumparati, insa pretul poate este la sfert de pret. Atunci cand va achizitionati ternul este obligatoriu sa aveti in vedere cateve aspecte de ordin legal; consultati cu atentie actele, mergeti la primarie si informati-va in legatura cu situatia terenului si nu in ultimul rand platiti o consultatie la un avocat sau jurist pentru a va consulta in legatura cu achizitia pe care urmeaza sa o faceti. Stiu, poate inseamna cateva drumuri, batai de cap si ceva costuri in plus, insa va scuteste de o serie de neplaceri ce pot aparea ulterior achizitiei.
  • Sa iti construiesti casa cu o firma corecta si care lucreaza cu echipe de muncitori seriosi. Stiu cazuri de persoane care au angajat muncitori necalificati sau despre care nu stiau mare lucru, astfel ca nici   pretul lucrarilor  nu a putut fi controlat; furau din materiale si le iroseau.
  • Alegerea unui arhitect sau a unei firme specialitate ce ofera proiecte deja realizate sau cu modificari conform dorintelor tale, dar fara a exagera la pret.
  • Analizarea atenta a ofertelor de materiale disponibile; aruncati atent un ochi la promotile din magazinele de specialitate, insa nu sunt de evitat nici depozitele unor producatori. Legat de materiale, mana de lucru poate costa diferit de cele mai multe ori daca alegem o casa din caramida sau BCA, spre exemplu. Este cunoscut faptul ca acest material le permite muncitorilor sa ridice casa mult mai repede, astfel costurile scad.

Mai multe informatii gasiti pe site-ul nostru : www.Crihan-construct.ro

Reclame