Ca sa te bucuri de barca ta o perioada cat mai indelungata, trebuie sa o protejezi nu doar atunci cand nu o folosesti, ci si cand o lansezi la apa. Din cauza faptului ca destul de putine persoane au auzit pana acum de vopsea antivegetativa, multe ambarcatiuni s-au deteriorat. Achizitioneaza acest produs din oferta Nautica Shop ca sa fii sigur ca barca va rezista mult timp!

Vopsea antivegetativa pentru barca ta!

Carcasa unei barci este afectata nu doar de apa, ci si de vegetatia care se prinde de ea, de crustacee si de depunerile de scoici. Desi le elimini cat mai repede cu putinta, ele continua sa se depuna. Decat sa muncesti in van, mai bine achizitionezi vopsea antivegetativa de la Nautica Shop. Aceasta are grija de barca in locul tau non-stop!

Produsul mentionat este facut din rasini, solventi, aditivi si pigmenti, astfel incat sa ofere o protectie eficienta si de durata oricarui tip de ambarcatiune. Indiferent ca ai o barca de pescuit, o barca cu panze sau chiar un yacht, vopseaua aceasta reduce considerabil depunerile care afecteaza ambarcatiunea intr-o masura considerabila.

Daca vrei sa folosesti vopseaua, afla ca trebuie sa o aplici foarte repede, intrucat contine un solvent volatil, datorita caruia se intareste intr-un timp extrem de scurt. Dupa numai cateva minute poti atinge barca fara nici o grija, ba chiar o poti lansa la apa.

Vopsea antivegetativa de diverse feluri

Vopseaua Hempel Silicone are ca avantaj faptul ca nu permite lipirea microorganismelor de barca si usureaza procesul de autocuratire datorita faptului ca are in structura un strat de polimeri siliconici. In plus, aceasta vopsea antivegetativa este recomandata pentru barcile lansate in ape temperate si calde.

Vopseaua Hypalon Flexithane este buna pentru ambarcatiunile din hypalon si care au unele parti facute din cauciuc. Nu crapa, nu se exfoliaza si se usuca de tot in numai 24 de ore.

Hempel Aluxtra se foloseste pe barci din aluminiu sau aliaje cu aluminiu, elice si pentru transmisii de motoare inboard si outboard.

Protectie totala antivegetativa va asigura vopseaua Hempel Mille NCT. Aceasta este potrivita pentru ambarcatiunile din fibra de sticla, placaj, lemn, otel si fero-ciment. Nu o aplica pe cele din aluminiu si aliaje din aluminiu, intrucat nu vei face decat sa favorizezi procesul de coroziune. Daca o folosesti pentru barci cu viteza de navigatie peste 15 noduri, este necesar sa aplici al treilea strat de vopsea antivegetativa.

Detalii despre livrare

Daca faci comanda pana in ora 16.00, procesarea cererii tale are loc in aceeasi zi, iar daca soliciti un produs dupa ora 16.00, angajatii Nautica Shop se vor ocupa de ea in urmatoarea zi lucratoare. Pentru a avea cat mai repede vopsea antivegetativa, comanda iti este livrata prin curierat rapid.

Achizitioneaza vopsea antivegetativa pentru barca ta! Ca sa te bucuri de ea o perioada cat mai indelungata, este necesar sa o ingrijesti ca un profesionist. Achizitioneaza din oferta Nautica Shop vopsea antivegetativa potrivita pentru ambarcatiunea ta. Pentru mai multe detalii si comenzi, suna la unul din numerele de telefon 0745.884.878 sau 0374.926.084.

Reclame