Unul din trendurile in materie de publicitate in ziua de astazi face referire la utilizarea de bratari siliconice pentru promovarea unei afaceri. Aceasta este o metoda putin spus ingenioasa, dar si economica si foarte atractiva. Pe bratarile siliconice se pot imprima atat logo-ul firmei, cat si diverse mesaje, iar aceasta noua moda ia amploare rapid pe piata din Romania. Comandati chiar acum bratari siliconice personalizate de la Mico Promotion daca sunteti decis sa va faceti publicitate sau sa sustineti o cauza fara a cheltui prea mult pe promovare.

Avantajele folosirii bratari siliconice de la Mico Promotion

Designul atractiv transforma bratarile siliconice in accesorii placute si potrivite oricarei tinute. Desigur ca principalul lor rol nu este acela de a se asorta articolelor vestimentare, ci de a promova o anumita companie sau de a sustine o cauza. Compania Mico Promotion vine in intampinarea clientilor sai cu bratari siliconice care nu se deterioreaza in apa sau din cauza transpiratiei, pot fi purtate o perioada indelungata de timp si au o expunere foarte buna pentru un impact cat mai mare al logo-ului inscriptionat.

In functie de preferintele dvs., bratarile siliconice pot fi printate, stantate, stantate cu umplere de culoare, dar si bratari siliconice pentru care este utilizata serigrafia. Va puteti alege bratari siliconice unicat, in functie de culoarea siglei, a logo-ului sau a mesajului pe care va doriti sa le expuneti. Bratarile siliconice fluorescente sunt ideale pentru a iesi in evidenta in cluburi si discoteci, luminand la lumina ultravioleta, si sunt o varianta cat mai la moda atunci cand se doreste promovarea chiar si in cele mai vitrege conditii de iluminat.

De asemenea, bratarile siliconice pot avea latimea si culoarea dorita de client, avand chiar optiunea ca o singura bratara sa contina mai multe culori. Va doriti ceva mai excentric? Nimic mai simplu! Alegeti bratari siliconice stantate si umplute cu culoare, atat de elegante si de eficiente ca si metode de marketing. Alegeti combinatiile de culori care va plac, jucati-va cu ideile dvs., si apelati la specialistii Mico Promotion pentru a va pune in practica tot ceea ce va doriti, astfel incat fiecare client pleaca multumit de alegerea facuta. Alegeti bratarile originale si personalizate siliconice de la Mico Promotion ca si o metoda de promovare foarte eficienta si moderna.

Mico Promotion va ofera posibilitatea de a va face cunoscuti prin bratari siliconice

Cu greu ne putem face auziti si cunoscuti in ziua de azi persoanelor din jurul nostru. Bannerele, flyerele, si toate celelalte articole promotionale nu numai ca sunt foarte costisitoare, dar trebuie un spatiu potrivit de promovare a acestora. Cu ajutorul bratarilor siliconice de la Mico Promotion va puteti face auzit prin intermediul oamenilor! Oferiti bratari siliconice clientilor, potentialilor clienti, colaboratorilor si angajatilor, si asteptati cele mai bune rezultate! Comandati simplu si rapid bratari siliconice acum si online, din confortul propriului dvs. camin, de la o echipa de profesionisti gata sa faca fata oricarei incercari cu brio si sa va satisfaca cerintele in materie de promovare si publicitate!

Reclame